Korkean paikan kammo ja sen hoitaminen

Korkean paikan kammo, tuo monen ihmisen elämää rajoittava epämukava tekijä. Pahimmillaan korkean paikan kammo rajoittaa ihmisen työelämää sekä vapaa-aikaa. Yleensä korkean paikan kammo saa aikaan tunteen, että korkean paikan reuna, tai ikkuna vetää puoleensa ja tästä aiheutuu lisää pelon ja kauhun tunnetta. Esimerkiksi sisätiloissa korkean paikan kammoinen ihminen ei voi mennä ikkunoiden lähelle, koska lattia alkaa viettämään todella paljon ja tämä saa aikaan pelon tai kauhun tunteita.

Korkean paikan kammosta on mahdollista päästä eroon nopeasti ja tehokkaasti. Lue alta tarina, kuinka Sanna pääsi eroon korkean paikan kammostaan.

Asiakaspalaute

”Sain vinkin ystävältäni kokeilla energiahoitoa masennukseeni. Olen ollut eron jälkeen pitkään huonossa kunnossa henkisesti. Kun saavuin hoitopaikkaan, jonka en tiennyt sijaitsevan korkean kerrostalon ylimmissä kerroksissa, aloin tärisemään kauhusta. Olen vuosia kärsinyt erittäin pahasta korkean paikan kammosta. Aloimme keskustelemaan aluksi juuri tästä aiheesta, jonka jälkeen sain energiahoitoa ensin korkean paikan kammooni. Se oli jotain ihmeellistä! Pelko ja kammo hävisi kokonaan. En tuntenut hoidon jälkeen minkäänlaista pelkoa korkeaa paikkaa kohtaan ja pystyin jopa nojaamaan ikkunaan korkealla. Tämä oli ihmeellistä mutta hoito toimi selkeästi! Seuraavana päivänä lensin lomalle lasteni kanssa, enkä tarvinnut lennollakaan enää rauhottavia. Aiemmin olin panikoinut joka kerta lennolle lähtemistä jo edellisenä päivänä mutta nyt en miettinyt koko asiaa. Suosittelen kokeilemaan hoitoa avoimin mielin. Omalla kohdallani se selkeästi toimi. Aion käydä energiahoidossa vielä kerran tai pari, jotta pääsen eroon myös muista jumittumista ja eronaiheuttamasta ahdistuksesta.”

Sanna

Kuinka korkean paikan kammo hoidetaan?

Kehittelemällämme BodyMind Energy Balancing -menetelmällä voidaan hoitaa niin fyysisiä- kuin tunnepuolenkin ongelmia. Hoitomenetelmä on kehitetty Suomessa vuonna 2011, menetelmälle on myönnetty avainlippu-tunnus.

Sannan tapauksessa käytin tunnekehon -hoitomenetelmää, jossa erilaiset tunnelataukset poistetaan kehosta sekä mielestä. Tässä hoitotapauksessa tunne oli voimakkaasti pinnalla ja näin ollen helppo ja nopea hoitaa. Hoito aloitettiin pinnalla olevan pelon ja kauhun poistamisella. Tämän jälkeen käytiin ikkunan lähellä seisomassa ja arvioitiin kuinka paljon pelkoa ja kauhua tämä nyt aiheuttaa. Menetelmä toistettiin pariin otteeseen, jonka jälkeen pelko ja kauhu olivat kokonaan poissa. Kaiken kaikkiaan korkean paikan kammon hoitaminen vei noin 15 min, jonka jälkeen Sanna pystyi nauttimaan kauniista pääkaupunkiseudun maisemasta.

Katso mitä kaikkea muuta voidaan hoitaa BodyMind Energy Balancing – menetelmällä. (linkki hoitotuloksiin)

Suomen energiahoitajat toimitusjohtaja