Etähoitoillat Zoomissa

Etähoitoillat Zoomissa

HUOM! nämä etähoito-illat on tarkoitettu henkilöille jotka eivät ole käyneet yhtään Suomen Energiahoitajien kurssia. Mikäli olet käynyt yhden tai useamman kurssin, mene kurssilaisille tarkoitettuihin etähoito-iltoihin alla olevasta painikkeesta.


Etähoitoillat on uusi tapa tukea omaa hyvinvointia ja jaksamista. Jokainen hoito tasapainottaa kehoa ja mieltä, poistaa stressiä, aktivoi kehon omaa paranemisjärjestelmää sekä tuo sisäistä rauhaa ja nostaa energiavärähtelyä. Hoito myös auttaa kehittymään itsensä kuuntelussa, ja se nopeuttaa henkistä kehitystä ja kasvua. Suosittelemme hoitoiltoja lämpimästi niin hoitajille kuin kaikille oman terveyden ja hyvinvoinnin vaalimisesta kiinnostuneille.

Jokainen ryhmähoitoilta on yksilöllisesti koostettu, ohjattu meditatiivinen hoitotapahtuma. Keskitymme eri hoitokerroilla eri aiheisiin niin kehon kuin mielen tasolla. Aiheina on aiemmilla kerroilla ollut muun muassa stressi ja lisämunuaiset, omat rajat, rakkauden antaminen ja vastaanottaminen sekä oman kehon yksilöllisten oireiden hoito. Ryhmä voimistaa hoidon vaikutusta.

Hoitoillan vetäjinä ja hoitajina toimivat Miia ja Petri.

Mikäli et pääse reaaliaikaisesti paikalle, voit katsoa illan tallenteena. Jokainen osallistuja saa tallenteen, ja se on katsottavissa noin kuukauden ajan eli seuraavaan ryhmähoitoiltaan saakka. Suosittelemme hoidon tekemistä tallenteen avulla useampaan kertaan.

Ryhmähoitotapahtuma järjestetään Zoomissa klo 18:30 – noin klo 19:00. Tätä ennen kokoonnumme Suomen Energiahoitajien hoitajien/hoitajaopiskelijoiden kanssa Zoomissa klo 18, joten avaathan yhteyden vasta klo 18:30.

Miten pääsen mukaan / mitä hoitoilta maksaa?

Kokoontuminen tapahtuu Zoomissa.

Katso alta etähoitoillat ja valitse haluamasi ilta lisäämällä se ostoskoriin. Etähoitoillan hinta on 29,90€ (sisältää tallenteen).

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on linkki ja salasana etähoitoiltaan. Linkki ja salasana löytyvät oston jälkeen myös nettisivuilta kohdasta “Koulutukset → Oma sivu”. Sieltä löytyy myöskin tallenne hoitoillan jälkeen.

“Kiitän vielä näin erikseen siitä äskeisestä etähoitoillasta, ihan kuin olisit puhunut siinä suoraan minulle koko ajan. Itkin koko sen hoidon ajan, tiesin myös että se oli vastaus tuolta ylhäältä. Viimeiset puoli vuotta on kasvattanut henkisesti enemmän kuin koko elämä yhteensä, asioilla on myös se hopeareunus ja monista asioista olen kiitollinen.”

-Tuula

“Kiitokset viimeisimmästä kurssilaisten etähoidosta, jonka otin pitkäkestoisen flunssan ja joulukiireiden vuoksi vastaan äsken. Paras mahdollinen ajoitus  “sattumalta”, täysikuu ja meneillään kuunkierron mukaan nyt juuri maksan hoito parasta.

Lämmin kiitos teille molemmille, ihana hoito taas; näytti, miten epäselvät omat rajat olleet ja tuo spiraali juttu ihan mahtavan tehokas! 😊

Nytkin vielä lämpö tuntuu hartioissa (taakat puhdistuu) ja rento olo. Sen jos mitä on oppinut, että sairauden syy on yleensä ihan jossain muualla, missä se ilmenee ja sillä on ihan hyvä tarkoitus tervehdyttää meidät, kun vain ymmärtää kehon, mielen ja sielun viestit. 😊💕

-Tuula

Valitse alta haluatko osallistua tulevaan etähoito-iltaan vai haluatko ostaa tallenteen?


Tulevat Etähoito-illat

HUOM! nämä etähoito-illat on tarkoitettu henkilöille jotka eivät ole käyneet yhtään Suomen Energiahoitajien kurssia. Mikäli olet käynyt yhden tai useamman kurssin, mene kurssilaisille tarkoitettuihin etähoito-iltoihin tästä.


Tallenteet

Tallenteet tulevat näkyviin tänne Live-tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa mukaan!