Etähoitoillat Zoomissa

Etähoitoillat Zoomissa

HUOM! nämä etähoito-illat on tarkoitettu henkilöille jotka eivät ole käyneet yhtään Suomen Energiahoitajien kurssia. Mikäli olet käynyt yhden tai useamman kurssin, mene kurssilaisille tarkoitettuihin etähoito-iltoihin tästä.

Etähoitoillat on uusi tapa tukea omaa hyvinvointia ja jaksamista. Jokainen hoito tasapainottaa kehoa ja mieltä, poistaa stressiä, aktivoi kehon omaa paranemisjärjestelmää sekä tuo sisäistä rauhaa ja nostaa energiavärähtelyä. Hoito myös auttaa kehittymään itsensä kuuntelussa, ja se nopeuttaa henkistä kehitystä ja kasvua. Suosittelemme hoitoiltoja lämpimästi niin hoitajille kuin kaikille oman terveyden ja hyvinvoinnin vaalimisesta kiinnostuneille.

Jokainen ryhmähoitoilta on yksilöllisesti koostettu, ohjattu meditatiivinen hoitotapahtuma. Keskitymme eri hoitokerroilla eri aiheisiin niin kehon kuin mielen tasolla. Aiheina on aiemmilla kerroilla ollut muun muassa stressi ja lisämunuaiset, omat rajat, rakkauden antaminen ja vastaanottaminen sekä oman kehon yksilöllisten oireiden hoito. Ryhmä voimistaa hoidon vaikutusta.

Hoitoillan vetäjinä ja hoitajina toimivat Miia ja Petri.

Mikäli et pääse reaaliaikaisesti paikalle, voit katsoa illan tallenteena. Jokainen osallistuja saa tallenteen, ja se on katsottavissa noin kuukauden ajan eli seuraavaan ryhmähoitoiltaan saakka. Suosittelemme hoidon tekemistä tallenteen avulla useampaan kertaan.

Ryhmähoitotapahtuma järjestetään Zoomissa klo 19:30 – noin klo 20:00. Tätä ennen kokoonnumme Suomen Energiahoitajien hoitajien/hoitajaopiskelijoiden kanssa Zoomissa klo 19, joten avaathan yhteyden vasta klo 19:30.

Miten pääsen mukaan / mitä hoitoilta maksaa?

Kokoontuminen tapahtuu Zoomissa.

Katso alta etähoitoillat ja valitse haluamasi ilta lisäämällä se ostoskoriin. Etähoitoillan hinta on 29,90€ (sisältää tallenteen).

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on linkki ja salasana etähoitoiltaan. Linkki ja salasana löytyvät oston jälkeen myös nettisivuilta kohdasta “Koulutukset → Oma sivu”. Sieltä löytyy myöskin tallenne hoitoillan jälkeen.

“Kiitän vielä näin erikseen siitä äskeisestä etähoitoillasta, ihan kuin olisit puhunut siinä suoraan minulle koko ajan. Itkin koko sen hoidon ajan, tiesin myös että se oli vastaus tuolta ylhäältä. Viimeiset puoli vuotta on kasvattanut henkisesti enemmän kuin koko elämä yhteensä, asioilla on myös se hopeareunus ja monista asioista olen kiitollinen.”

-Tuula

Tallenteet

Tallenteet tulevat näkyviin tänne Live-tilaisuuden jälkeen.

Tulevat Etähoito-illat

HUOM! nämä etähoito-illat on tarkoitettu henkilöille jotka eivät ole käyneet yhtään Suomen Energiahoitajien kurssia. Mikäli olet käynyt yhden tai useamman kurssin, mene kurssilaisille tarkoitettuihin etähoito-iltoihin tästä.

Tervetuloa mukaan!