Energiahoitoa ja hierontaa käsi kädessä

Tuomo Vehviläinen aloitti hieronta-alan yrittäjänä vuonna 2004 ja sai samana vuonna ensikosketuksensa energiahoitoihin käymänsä reiki-kurssin myötä. Hän kuitenkin keskittyi harjoittamaan perinteistä hierojan ammattia seuraavat lähes kymmenen vuotta, kunnes keväällä 2013 kuunteli Joensuussa järjestetyillä messuilla Petri Filipczakin luennon BodyMind Energy Balancing Method -hoitoihin liittyen.

Tuomo kertoo:
“Energeettinen jäsenkorjaus kiinnosti, ja olin jo aiemmin omatoimisesti tutkinut ihmisen kokonaisvaltaisuutta esimerkiksi siitä, miten sairaudet periaatteessa syntyvät.”

Tuomo suoritti Suomen Energiahoitajien kolme peruskurssia ja kokeili saamiaan oppeja käytännössä.
“Fyysisellä hieronnalla ei aina ole niin pitkäaikaisia vaikutuksia, vaan kivut voivat palata. Katson tapauskohtaisesti, kenelle ehdotan energiahoitoa, ja monet ovatkin kokeilleet sitä niin fyysisiin kuin psyykkisiinkin ongelmiin”, hän valottaa.
“Usein asiakkaat alkavat kysellä energiahoidosta oma-aloitteisesti luettuaan niistä verkkosivuiltani tai odotustilassa.”

Tuomo tekee energiahoitoa eniten puhtaana BodyMind Energy Balancing -hoitona, ilman hierontaa, jolloin jää tarvittaessa aikaa myös tunneperäisten ongelmien käsittelyyn. Yhdistelmähoitojakin on jonkin verran:

“Joillekin teen hieronnan yhteydessä energeettisen jäsenkorjauksen ja kivunhoitoa, myös energiakehon tasapainotus on usein käyttämäni tekniikka stressinpoistossa. Sitä voin käyttää esimerkiksi intialaisen päähieronnan yhteydessä.”

Energiahoidon ja hieronnan paremmuutta Tuomo ei varsinaisesti lähtisi vertailemaan:
“Usein kroonisten kipujen taustalla on tunneperäisiä asioita. Tällöin energiahoidolla on mahdollista saada aikaan pysyvämpiä hoitotuloksia.”

Tuomo on myös toiminut jo useiden vuosien ajan Suomen Energiahoitajien koulutusten yhtenä näyttökoevalvojana


Haluatko oppia hoitamaan itseäsi ja muita, tutustu koulutuksiimme!