Kurssilaisten
kokemuksia

Olen nyt tehnyt montakymmentä pitkää hoitoa, plus lyhyitä paikallihoitoja eläimille ja ihmisille.

On kyllä niin mun juttu tämä energiahoitohomma ja uskomattomia tuloksia tullut ja niin parasta nähdä kun aikuiset ihmiset innostuu täysillä tästä. Yllättyvät moniin vaikutuksiin.

Katja Timonen


Tässä kuva hoitotuloksesta. Kyseessä nyrjähtänyt nilkka joka on turvonnut ja mustelmilla.

Kuvassa tilanne ennen hoitoa ja 10 minuuttia hoidon jälkeen.

Hoidoin jälkeen turvotus on laskenut ja jalan väri on vaaleampi, eli mustelmat ovat alkaneet hävitä.

Taina Kaunisto


Teillä on loistavat  koulutussivut. Sivut ovat helppokäyttöiset, selkeät ja erittäin toimivat. Olen koko aikuisikäni opiskellut eri kouluissa ja kursseilla ja nämä sivut ovat heittämällä parhaat.

Tuulia


Haluatko kuulla lisää miten hoidot toimivat ja miten myös sinä voit oppia hoitamaan muita ja itseäsi näillä tekniikoilla – Tule mukaan ilmaiseen luentoon!


Aloitin Suomen energiahoitajien koulutusohjelman vuonna 2018 ja kävin kaikki kurssit reilun puolen vuoden aikana. Lähdin ensimmäiselle kurssille suurella mielenkiinnolla, mutta melko skeptisellä varauksella. Totta puhuen pidin melko hulluutena väittää, että energiahoidolla voisi olla vaikutusta fyysisiin oireisiin. Olin kuitenkin itse käynyt kokeilemassa hoitoa ja koin sen vaikutuksen voimakkaasti kehossani, joten siitä heräsi mielenkiintoni tätä hoitomuotoa kohtaan. Olen ammatiltani terveyden- ja sairaanhoitaja ja minulla oli kova halu saada tietää mitä ihmettä kehossani tapahtui hoidon aikana, sillä sitä ei pystynyt selittämään se tieto ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta, jonka olin aiemmissa koulutuksissani saanut.

Pidin kursseilla kouluttajien maanläheisestä suhtautumisesta energiahoitoon. Kursseilla välittyi ammattitaito ja vastuullisuus, jota pidän erityisen tärkeänä kun kyseessä on ihmisten terveyteen liittyvä hoitomuoto. Kurssit olivat todella opettavaisia ja asioista oli mahdollisuus kysellä lisää. Olen pitänyt erityisen tärkeänä turvallisuuden tunnetta siitä, etten jää asioiden kanssa yksin. Kursseilla oppii paljon uutta ja koulutuksen edetessä, harjoitushoitoja tehdessä eteen tuli paljon uusia ja toisinaan hämmentäviäkin tilanteita. Asioista on ollut aina mahdollisuus kysyä kouluttajilta ja sähköposteihin on saanut nopeastikin vastauksen. Siitä olenkin erityisen kiitollinen, että kurssien jälkeen ei ole jätetty oman onnensa nojaan vaan koko ajan on ollut tunne, että saan tukea ja apua jos sitä pyydän.

Koulutus toi itselleni mukanaan paljon uutta. En olisi ensimmäisellä kurssilla istuessani uskonut kuinka tiedonjano kasvaa koko ajan vain lisää ja saisin tästä kokonaan uuden ammatin. Olen ollut aina sitä mieltä etten tule olemaan yrittäjä, mutta toisin kävi. Tein 1,5 vuotta energiahoitoja sivutoimisena yrittäjänä terveydenhoitajan työni rinnalla, mutta loppuvuonna 2020 irtisanouduin työstäni ja jäin täysiaikaiseksi yrittäjäksi energiahoitajana Jyväskylässä. Jaksan edelleen hämmästellä, kuinka paljon energiahoidoilla voidaan tukea ihmisen terveyttä ja kehon kykyä toipua erilaisista oireista. Jouduin jättämään vanhan työni osittain myös siitä syystä, etten kokenut enää eettisesti oikeana hoitaa ihmisiä vain puolikkaalla osaamisellani. Kehon energeettisen tilan huomioiminen on olennainen osa ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä ja oli haastava jättää se huomiotta työympäristössä, jossa sitä ajatusmaailmaa ei tunneta.

Koulutus antoi koko elämääni paljon, itse asiassa omalla kohdallani se mullisti kaiken. Mutta koulutusohjelmassa on ihanaa myös se vapaus, jolla kurssit voi käydä. Täysin omaan tahtiin, joko vain omaksi iloksi jokusen kurssin tai sitten niinkin tosissaan kuin itselleni kävi. Jokaiselta kurssilta sai uusien oppien lisäksi elämään uusia ihmisiä ja kurssien tunnelmaa onkin toisinaan ikävä.

Samalla välitän Petrille ja Miialle erityiset kiitokset tästä polusta kohti uudenlaista elämää <3

Reetta Enroos


Keväällä 2020 olin tienristeyksessä, työkyky lähes menetetty ja mietin eri vaihtoehtoja kouluttautua fyysisesti kevyempään työhön.

Olin vuosia jatkuneen kovan stressin takia menettämässä työkykyni ja selviytyminen fysioterapeutin fyysisesti raskaasta työstä alkoi olla haastavaa. Kärsin jatkuvista yläraajakivuista aiemmin leikattujen olkapään ja kaularangan ongelmien takia. Kipuja oli päivisin työrasituksessa sekä öisin, mitkä vaikeuttivat nukkumistani ja aiheuttivat väsymystä! Lisäksi hormonitoiminta oli seonnut liiallisen vuosia kestäneen kovan treenaamisen ja siihen liittyvän ylikuntotilan takia. Kehoni ei toiminut normaalisti ja voin huonosti.

Ystäväni suosituksesta osallistuin Suomen Energiahoitajien järjestämään ilmaiseen webinaariin Energeettisestä jäsenkorjauksesta. Innostuin aiheesta ja huikeista hoitoesimerkeistä niin paljon, että ilmoittauduin heti mukaan. Kuka vain voi ilmoittautua koulutuksiin, sillä niihin ei vaadita mitään aiempaa hoitajakokemusta tai -koulutusta. Koulutuksissa oli myös osamaksumahdollisuus, mikä helpotti koulutuksen aloittamista!!

Koulutuksista vastasi Petri Filipczak, ensimmäinen osio oli 6-7.6.20 Fyysisen kehon hoito, jossa opeteltiin mittaamaan ja hoitamaan kehon virheasentoja ja kiputiloja sekä sisäelimiä energian avulla. Testasimme ja harjoittelimme pienryhmissä ja meitä ohjattiin kädestä pitäen tekemään kaikki oikein! Koin opetuksen todella ammattitaitoisena ja perusteellisena. Otin heti menetelmän opit käyttöön ja asiakkaat saivat todella hyviä tuloksia jopa kroonistuneisiin kipuihin, skolioosiin sekä selkä- ja nivelrikkosärkyihin. Aloitin samalla itseni hoitamisen energiahoitotekniikoilla ja hoitosarjat kouluttajilta, sillä halusin hoitaa ja puhdistaa itseäni! Näin ollen voin olla puhtaampi hoitaja auttaessani muita voimaan paremmin ja hoitoenergia kulkee kauttani vapaammin kun omat energiatukokset on poistettu.

Koulutukset etenivät loogisesti ja olivat sopivin väliajoin. Kuukaudessa ehti aina perehtyä opittuun aiheeseen riittävästi ja sai kokemuksia harjoitusasiakkaiden hoitamisesta! Tunnekehon hoito ja energiakehon hoito olivat aivan erilaisia menetelmiä, jotka myös
opetettiin perusteellisesti ja aina koulutusjakson lopussa teimme toisillemme hoidot opituilla menetelmillä! Ykköstason koulutusten jälkeen oli kaksi jatkokoulutus-viikonloppua, joissa eri hoitomenetelmiä ja testausta opittiin paljon lisää! Näyttökoe kuului jatkokurssi 1. yhteyteen ja siinä varmistettiin sekä teoriatiedon että käytännön hoitomenetelmien osaaminen ja toimiminen asiakastilanteessa.

Hyväksytyn näyttökokeen suoritettuani ja riittävän määrän harjoitusasiakkaita raportoineena sain ykköstason hoitajan pätevyyden ja tietoni Suomen Energiahoitajien hoitajalistaan. Tämä oli todella motivoivaa ja innostavaa ja tunsin kuuluvani osaksi suurempaa kokonaisuutta. Sain kouluttajilta henkilökohtaista tukea ja tsemppiä edetäkseni koulutuksissa ja myös huolehtiakseni riittävästä levosta arjen, työn ja koulutusten lomassa. Säännölliset energia- ja tunnehoidot kouluttajilta auttoivat näkemään ja ymmärtämään tilanteen, lisääntyneen stressin ja hölläsin töiden osalta lokakuun ajaksi, en halunnut sairastua vakavammin. Rytmihäiriöt asettuivat levolla ja keho rauhoittui. Sain kauempana olleet koulutukset suoritettua: jatkokurssi 2. Oulussa ja Henkisen tason hoito koulutuksen Turussa!

Henkisen tason koulutusviikonlopun koin kaikkein arvokkaimpana itselleni sieltä saatujen oppien, tiedon, menetelmien ja puhdistavien harjoitushoitojen takia! Sain vahvuutta selviytyä haasteista ja vastustuksesta, joita olen kokenut paljon ja jotka usein liittyvät henkiseen
kasvuun ja etenemiseen! Asiakkaani saivat myös todella paljon apua henkisen tason hoidoista mm. pitkittyneeseen ahdistukseen ja jatkuvaan epäonnistumiseen elämässä.

Perjantaina 13 päivänä marraskuuta huomasin, että 2 ja 3 tason harjoitushoidot on hyväksytty ja olen virallisesti 3 tason hoitaja! Tästä motivoituneena kirjoitin ensimmäisen blogitekstini Miten minusta tuli energiahoitaja. Ilokseni se julkaistiin myös Suomen Energiahoitajien facebook-sivuilla!

Syksyn 2020 aikana osallistuin myös 12 viikon tunnetyöskentelyn workshopiin, jonka veti Miia Varpalahti! Suosittelen tätä kokonaisuutta kaikille, sillä sen avulla opit ymmärtämään itseäsi ja toimintaasi eri elämänvaiheissa ja saat hoidettua valtavasti taakkaa pois kehostasi ja mielestäsi! Tunnetyöskentely on valtavan tärkeää sekä oman kehityksesi kannalta että työskennellessäsi muiden ihmisten kanssa.

Miten voin nyt kun kaikki kolmen tason koulutukset on käyty? Mitä on tapahtunut?

Työkykyni on palautunut, kivut ja säryt ovat vähentyneet ja osittain loppuneet kokonaan, särkylääkkeitä käytän enää harvoin ja olen oppinut pääsemään kivuista eroon myös muilla konsteilla, mm. miettimällä kivun syytä ja viestiä, itsehoidolla, ulkoilemalla ja juomalla vettä! Yöuneni laatu on parantunut, nukun paremmin ja syvän unen määrä on jopa kolminkertaistunut, jolloin väsymys on poistunut! Energiaa riittää myös harrastuksiin ja pystyn työskentelemään sekä fyysisesti raskaiden fysioterapia-asiakkaiden että energiahoito
asiakkaiden kanssa! Edelleen joudun seuraamaan rasituksen ja palautumisen suhdetta tarkemmin, sillä vuosia kestänyt lisämunuais stressi ei poistu kovin helposti! Riittävän levon takaaminen on hieman haastavaa kun olen luonteeltani suorittaja! Aionkin kouluttajan ohjeita noudattaen panostaa riittävään lepoon ja palautumiseen ja jatkaa hoitosarjan ottamista niin kauan että kehoni toimii optimaalisesti myös lisämunuaisten osalta, suurelta osin kehoni toiminta on jo palautunut normaaliksi ja voin tehdä asioita joista nautin! Myös suorituskykyni on treeneissä parantunut huimasti riittävän levon ja energiahoitojen ansiosta!

Suosittelen lämpimästi kaikille Suomen Energiahoitajien koulutuskokonaisuutta sekä energiahoitoja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseksi ja muiden auttamisen mahdollistamiseksi! Maailma tarvitsee meitä!

kiitollisin terveisin Johanna Oinonen

Haluatko kuulla lisää miten hoidot toimivat ja miten myös sinä voit oppia hoitamaan muita ja itseäsi näillä tekniikoilla – Tule mukaan ilmaiseen luentoon!