Etähoito-ilta 22.5.2024 klo 18:30-19:00

TEEMA: Hoidossa keskitymme vapauttamaan hengitystä ja energiakiertoa pallean, keuhkojen, kurkun ja kilpirauhasen alueelta

29,90  sis alv 24%.

TEEMA: Hoidossa keskitymme vapauttamaan hengitystä ja energiakiertoa pallean, keuhkojen, kurkun ja kilpirauhasen alueelta.

Pallean energiakierto voi olla jumissa liittyen pelkoihin ja jännityksiin sekä oman voiman pienentämiseen ja rajoittamiseen.
Hoidossa autamme keuhkoja selviytymään ulkoisista rasitteista kuten katupöly ja siitepöly. Tuemme keuhkojen tunnepuolta hoitamalla meihin varastoituneita tunne-energioita kuten tukahtunut olo, suru, itkuisuus ja väsymys.

Kurkun aluetta vahvistamalla, vahvistamme omaa kykyämme sanoa tarvittaessa ei, vahvistamme kykyä inspiroitua ja luoda uutta, oman näköistä elämää.

Kilpirauhasta hoitamalla vapautamme kehoa liiallisesta miellyttämisestä ja muiden murheiden sekä taakkojen kantamisesta.

Kaikkinensa näiden kaikkien elinten epätasapaino voi aiheuttaa ahdistusta, jarruttelua, haitantekoa omalle itselle, vaikeutta mennä elämässä eteenpäin ja astua omaan voimaansa.
Näitä asioita mm. lähdemme tämänkertaisessa hoidossa työstämään ja vapauttelemaan.

Oston jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen jossa on Zoom -linkki ja salasana.

Tallennetta pääset katsomaan nettisivujen kohdasta “Koulutukset”- – “Kurssilaisten alue” – “Oma sivu” live tilaisuuden jälkeen.

Linkki omille sivuille:

https://suomenenergiahoitajat.fi/koulutukset/oma-sivu/

Osasto: