Mitä energiahoitaminen on?

Moni varmasti ihmettelee, mitä energiahoito itse asiassa tarkoittaa ja mitä hoidoissa käytettävä energia oikein on? Jos asiaa katsoo länsimaisen tieteen näkökulmasta niin emme pääse kovin pitkälle, sillä tiede ei osaa tällä hetkellä selittää, mitä energiahoidoissa käytettävä energia on. Vastoin yleisiä käsityksiä energiahoitoja ja niiden vaikutuksia on kuitenkin tutkittu pätevillä tieteellisillä menetelmillä ja laajoilla tutkimuksilla joissa on saatu vahvaa näyttöä hoidoissa käytettävän energian voimakkaasta parantavasta vaikutuksesta.
Tutkimusten mukaan

Tutkimuksissa on tultu siihen johtopäätökseen, että energiahoidoissa todella vaikuttaa jokin meille vielä tuntematon energia. Energian vaikutukset on todettu laajoissa laboratoriokokeissa, joissa on voitu sulkea pois yleiset selitysmallit, kuten plasebo.

Olemme keränneet tutkimuksia ja löydät ne täältä: Tutkimukset

Hoitomenetelmät -osiossa on pitkä lista menetelmiä, joita olemme opiskelleet. Kun näitä hoitoja annetaan ihmisille (tai eläimille), niin tuloksia alkaa tulla. Jokainen voi oppia hoitamaan itseään sekä muita ihmisiä!

Mihin energiahoito auttaa?

Lähes kaikki krooniset ongelmat johtuvat osaksi tai kokonaan kroonisesta stressitilasta. Vaiva voi olla kipu tai masennus, suklaan himo tai stressi, asiakkaamme ovat saaneet apua monenlaisiin oireisiin. Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty. Silloin ongelma on yleensä juuri krooninen stressitila, eikä tuolloin lääketieteen kokeissa sen vuoksi välttämättä näy mitään ja potilaalle saatetaan sanoa että hän ”vain kuvittelee ongelmansa”, vaikka kyseessä on todellinen kehon häiriötila.

Energiahoidot eivät ole lääketieteen korvike. Ne ovat yksi puuttuva pala siihen yhtälöön, josta ihmisen hyvinvointi koostuu. Yhdistämällä lääketiede ja energiahoidot päästäisiin aivan uudelle tasolle sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa.

Hoitotuloksia on nähtävillä täällä.

Uskalla sanoa ei kivuille ja säryille

Mahtavien asiakkaidemme omakohtaisia kokemuksia energiahoidoista

Reilu vuosi sitten tuskailin jatkuvien alaselkä-ja kantapääkipujen vuoksi. Kuljin useammalla lääkärillä ja viimein magneettikuvien perusteella fysiatri epäili vain jonkin asteista hermoärsytystä ja vakuutti kipujen ajan mittaan hellittävän kunhan syön kipulääkkeitä. Hermokipulääkkeet tekivät elämästä epätodellisen, joten seuraavaksi hakeuduin asiansa osaavalle kiropraktikolle. Häneltä tuli välitön tuomio: Si-nivelet ja ristiluu olivat vinossa. Manipulaatiot (10x) toivat aina hetkellisen avun, mutta esim. kevyen taakan nostaminen, epätasaisella alustalla kävely tai lantion kiertoliike palautti tilanteen ennalleen.

Lopulta ”eksyin” Petrin järjestämään hoitoiltaan, jossa hän teki energiahoitoja tutuksi kaikille halukkaille. Hänkin totesi vinon lantion, mutta suurin syy löytyi kuitenkin nilkasta; nilkkakyhmyissä oli vajaa 2cm:n ero. Noin 5 minuutin hoidon jälkeen lantio oli suora, jalat samanpituiset ja kivut poissa. Tuon täysin kivuttoman lähes ilman kosketusta tehdyn energiahoidon jälkeen pääsin eroon kipulääkkeistä eikä minun tarvinnut enää varoa jokaista liikettäni.

Osa oireista palasi kuitenkin pikkuhiljaa. Koska halusin entisen liikunnallisen elämäni takaisin, jatkoin hoidoissa käyntiä. Sain konkreettisesti ”kantapään kautta” oppia, kuinka stressaavat/negatiiviset ajatukset pystyvät tukkimaan ihmisen oman energiakierron ja vetämään lantion vinoon. Olen onnellinen siitä, että tämän ”selkäepisodin” myötä tutustuin energiahoitoihin – kaikellahan on tarkoitus – kipujen häviämisen lisäksi olen oppinut valtavasti itsestäni ja pystyn elämään nyt paljon täysipainoisempaa elämää, vai meniköhän se päinvastoin?

Seija, Iisalmi

Olin kärsinyt noin 10 vuotta syvästä masennuksesta, kunnes löysin Suomen Energiahoitajat Minä Olen -messuilta. Masennukseen olin syönyt lääkkeitä vuosia sekä käynyt aktiivisesti terapiassa ilman lopullista parantumista. Suomen Energiahoitajat auttoivat minua ymmärtämään, että masennus johtui vanhasta traumasta josta en ollut päässyt yli.

Tunnin hoidon jälkeen tunsin oloni paremmaksi kuin vuosikausiin. Otin vielä messuhoitojen lisäksi pari lisä hoitoa ja nykyään elän tasapainoista elämää ilman lääkkeitä.

Matti, Helsinki

Kärsin vuoden verran kivuliaasta alaselän noidannuolesta. Selkäni röntgenkuvattiin sekä sain selkääni kuntoitusta, mutta tuloksitta. Seuraava vaihtoehto olisi ollut leikkaus mutta siihen en suostunut suoralta kädeltä. Törmäsin Suomen Energiahoitajien palveluihin Google hakujen perusteella. Olin melko skeptinen hoidon suhteen, mutta hoitotakuu poisti pelkoni huijatuksi tulemisesta. Hoidossa minulta löydettiin useita eri virheasentoja, jotka hoitajan mukaan vaikuttivat noidannuoleen/kipuihin. Ensimmäisen hoidon jälkeen kaikki kipuni katosivat ihmetyksekseni, kävin vielä toisen kerran hoidossa jolloin minun virheaentojen pois pysyvyys tarkastettiin.

Ilkka, Kuopio

Olen saanut energiahoitoa lantioon. Siinä on ollut sellainen murskavamma. Tuli kaivinkoneen vastapaino syliin, 2200 kg. Lonkkamalja murtui. Kun murtuma saatiin parannettua, niin huomattiin että se lantio ei ole kunnossa. Se oikeastaan sitten tuotti kipuja koko ajan. Lantio on kahdesti leikattu. Fysioterapiaa oli heti leikkauksesta kuntoutumisen aikana. Kaikenmaailman vesijumppaa ja muuta. Ideana oli vissiinkin saada vain jollain tavalla se lantio toimimaan.

Minusta tuntuu että näiltä ihmisiltä loppui mielenkiinto minuun siinä vaiheessa kun olin käynyt nämä heidän hoitonsa läpi. Fysioterapinen hoito oli minun kohdallani enimmäkseen sitä hieromista – lihakset rentoutuu silloin mutta kuukauden päästä ne ovat taas uudelleen jumissa. Energiahoito auttaa minulle siten, että lihakset eivät jäykisty niin nopeasti.

Aki Apel