Mahtavat koulutukset

Koulutuksia, joilla voit auttaa itsesi ja läheisimpäsi parempaan elämään.

Seuraava aloituskurssi:

Olemme luoneet koulutusohjelman joka antaa työkalut niin itsensä kuin toistenkin hoitamiseen.

Koulutuksissamme käy tavallisten ihmisten lisäksi paljon terveydenhuollon ammattilaisia kuten lääkäreitä, fysioterapeutteja, hieroja, sairaanhoitajia sekä psykoterapeutteja.

Käytännönläheiset opetusmetodit ja hyvä ilmapiiri kursseillamme helpottavat sinua omaksumaan hoitotekniikat nopeasti. Et tarvitse aikaisempaa koulutusta hoitamisesta.

Koulutamme sinusta ammattitaitoisen BodyMind Energy Balancing Method–hoitajan, jotta opit hoitamaan itseäsi ja auttamaan muita samoin kuin me nyt teemme.

Tietoa kursseista

Opetamme hoitotekniikat kädestä pitäen. Pyrimme siihen, että jokainen oppii kurssiemme aikana vaatimamme perustaidot. Koulutuksemme ovat ihmisläheisiä ja kursseilla vallitsee hyvä ilmapiiri.

Olemme jakaneet hoitomuotojen ja eri tekniikoiden opetuksen kolmeen eri tasoon:

kurssikolmio.jpg

Taso 1: Fyysisen kehon hoito, Energiakehon hoito ja Tunnekehon hoito

Taso 2: Jatkokurssi 1 ja jatkokurssi 2

Toinen taso sisältää kaksi syventävää kurssia. Kurssit sisältävät jatkotekniikoita ensimmäisen tason kurssien menetelmiin sekä kokonaan uusia tekniikoita, joilla voidaan entisestään tehostaa ja nopeuttaa hoitoa. Tason 2 kurssit ovat kestoltaan kaksipäiväisiä.

Kurssilla opetellaan myös testaustekniikoita, joiden perustuntemus vaaditaan viimeisen tason suorittamiseen.

Ilmoittaudu tason 2 kurssille

Taso 3: Henkisen tason hoito

Kolmannella tasolla on yksi kurssi: Henkisen tason hoito. Kurssin kesto on kaksi päivää. Kurssin käytyäsi pystyt hoitamaan erityisesti psyykkisiä ongelmia entistä tehokkaammin.

Ilmoittaudu tason 3 kurssille

Katso kurssikalenteri

brian-garcia-196959-unsplash.jpg

Vaihtoehto 1: Kevyt polku

Tässä vaihtoehdossa voit käydä kurssit ilman mitään vaatimuksia, näyttökokeita jne. mitkä voivat olla joillekin stressaavia asioita.

Jos haluat vain oppia tehokkaita tekniikoita omaksi iloksesi etkä halua käydä kokeissa niin tämä on silloin oikea vaihtoehto sinulle. Huono puoli tässä vaihtoehdossa on että tämä helppo polku ei valitettavasti myöskään kehitä maksimaalisesti sinua hoitajana.

evan-clark-155279-unsplash.jpg

Vaihtoehto 2: Ammatillinen / maksimaalisen
kehityksen polku

Tämä polku on sinulle mikäli haluat kehittyä mahdollisimman taitavaksi hoitajaksi tai haluat energiahoitamisesta ammatin.

Tähän koulutusputkeen sisältyy tietty määrä diplomivaatimuksia sekä näyttökoe joilla varmistetaan että olet saanut riittävästi kokemusta ja että osaat asiat niin hyvin kuin mahdollista. Tämä auttaa sinua tietämään mistä energiahoitamisessa on oikeasti kyse, miten selittää asiat (usein skeptiselle) asiakkaalle ja miten saada parhaat hoitotulokset. Kaikki nämä asiat ovat tärkeitä kun viemme energiahoitoja laajempaan tietoisuuteen.

Katso eri tasojen diplomivaatimukset tästä.

Kursseille ilmoittautuminen

1 Tason kursseille voit ilmoittautua missä järjestyksessä tahansa. Suosittelemme kuitenkin seuraavaa järjestystä mikäli mahdollista: 1 Fyysisen kehon hoito, 2 Energiakehon hoito, 3 Tunnekehon hoito.

Fyysisen kehon hoito -kurssi on suosituksissamme ensimmäinen koska se antaa heti jo kurssilla konkreettiset näytöt kehon asennon muutosten avulla ja jokainen näkee miten hoitotekniikat saavat aikaan fysikaalisia muutoksia hoidettavan kehon asentoon.

Tällaiset konkreettiset fysikaaliset näytöt ovat tehokkaita poistamaan alkuskeptisyyttä minkä olemme havainneet olevan hyvin yleistä ihmisten keskuudessa jotka tutustuvat ensimmäistä kertaa tehokkaisiin energiahoitotekniikoihin. Myös monet pitkäänkin energiahoitojen kanssa tekemisissä olleet ovat monesti skeptisiä juuri siinä onko oikeasti mahdollista esim. suoristaa skolioosia tai saada erimittaisia jalkoja korjattua pelkästään energiahoitotekniikoilla. Katso kurssille ilmoittautumiseen liittyvät sopimusehdot tästä.

Kertaaminen

Suosittelemme kertaamaan kursseja säännöllisesti. Kehitämme kursseja jatkuvasti ja jos olet käynyt kurssit kaksi vuotta sitten, on erittäin todennäköistä että olemme päivittäneet kurssien sisältöä entistä paremmaksi.

Toinen ja oikeastaan vielä tärkeämpi syy kertaamiseen on se, että mitä enemmän olet tehnyt hoitoja ja sisäistänyt hoitamista, sitä syvemmällä tasolla ymmärrät asiat ja pystyt ottamaan kurssien sisällön vastaan. Tilanne on sama kuin lukiessasi samaa kirjaa toisen kerran, toisella kerralla ymmärrät samasta kirjastakin aivan uusia tasoja, sillä ymmärryksesi on lisääntynyt.

Kursseilla saat myös hoitoa ja mikä puolestaan antaa uutta potkua tehdä hoitoja. Mitä enemmän hoidat muita ja mikäli haluat kehittyä mahdollisimman taitavaksi hoitajaksi, sitä tärkeämpää on myös itsesi hoitaminen. Hoitamalla itse muita sekä hoidattamalla omia fyysisiä/tunnetason tukoksia nostat omaa energiatasoasi ja kykenet olemaan hoitajana entistä tehokkaampi.

Hinnat ja maksutavat

Taso 1: Fyysisen kehon hoito, Energiakehon hoito ja Tunnekehon hoito

Kurssi 1: Fyysisen kehon hoito

Hinta: 490€
Kesto: 2 päivää

Kurssi 2: Energiakehon hoito

Hinta: 490€
Kesto: 2 päivää

Kurssi 3: Tunnekehon hoito

Hinta: 490€
Kesto: 2 päivää

Peruskurssipaketti

Hinta: 1350€
Kesto: 6 päivää
Sisältää kurssit ”Fyysisen kehon hoito”, ”Energiakehon hoito” sekä ”Tunnekehon hoito”

Taso 2: Jatkokurssi 1 ja jatkokurssi 2

Jatkokurssi 1

Hinta: 550€
Kesto: 2 päivää

Jatkokurssi 2

Hinta: 550€
Kesto: 2 päivää

Taso 3: Henkisen tason hoito

Henkisen tason hoito

Hinta: 590€
Kesto: 2 päivää

Kurssia maksaessasi voit valita useista erilaisista maksuvaihtoehdoista:

  • Maksu kurssille tullessa käteisellä
  • Lasku
  • Verkkopankkimaksut
  • Luottokorttimaksut
  • Kysy myös yrityksemme omaa osamaksuvaihtoehtoa (1-10 erää korottomasti, jokaiseen laskuun lisätään laskutuskuluja 5€, luottotiedot on oltava kunnossa)

Kurssimaksuja koskevat tiedustelut: miia.varpalahti@suomenenergiahoitajat.fi / 050-3671725

Suomen Energiahoitajat