Energiahoito pureutuu oireiden juurisyihin ja auttaa kokonaisvaltaisesti

Nykyihminen haluaa voida fyysisesti ja psyykkisesti hyvin. Moni nykyihminen on myös tietoinen siitä, että pysyvimpiä hoitotuloksia saadaan paneutumalla erilaisten fyysisten ja psyykkisten oireiden juurisyihin ja hoitamalla niitä. Kun oireet alkavat helpottaa, mieli muuttuu pikkuhiljaa valoisammaksi ja olo kevyemmäksi, tasapainoisemmaksi ja energisemmäksi.

Suomen Energiahoitajat järjestää vuosittain lukuisia BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitokursseja. Kurssien antamien oppien myötä hoitaja saa työkalut ihmisten kokonaisvaltaiseen auttamiseen lempeillä, mutta erittäin tehokkailla tekniikoilla. Hoitojen tarkoituksena on pyrkiä kehon ja mielen terveyteen ja tasapainoon niiden omilla ehdoilla, mitään tai mihinkään pakottamatta.

Energiahoidot vaikuttavat myös niin, että erilaiset hyvät tunteet, kuten ilo, onnellisuus ja kiitollisuus lisääntyvät hoitojen myötä niin hoidettavalla kuin hoitajalla. Tosin hoidot voivat ensialkuun nostaa pintaan patoutuneita tunteita tai oireita, joita kehoon ja mieleen on elämän aikana varastoitunut. Myös näiden tunteiden ja oireiden käsittelyyn energiahoitajan koulutus antaa hyvät, tehokkaat välineet.

BodyMind-hoitajat toimivat yhteistyössä länsimaisen lääketieteen kanssa. Esimerkiksi luunmurtumassa lääketiede auttaa luut paikalleen, ja BodyMind-hoito helpottaa kipuja ja nopeuttaa murtuman paranemista. Myös psykoterapia ja BodyMind toimivat hyvin yhdessä:  Terapiassa asiakas tulee tietoiseksi asioistaan ja työstää niitä keskustelemalla. Energiahoito on niin sanottua kehoterapiaa, jossa puretaan näitä trauma- ja stressienergioita kehon kautta.

Energiahoitajalle työ on palkitsevaa, sillä hoidon tuloksia alkaa usein näkyä jo ensimmäisten hoitokertojen aikana. Siksi hoitajamme kokevat tekevänsä arvokasta työtä, jolla on merkitystä. Hoitajana työskentelevä voi suunnitella itse omat työpäivänsä oman luontaisen elämänrytmin ja jaksamisen mukaan. Suomen Energiahoitajien kouluttamat hoitajat ovat osa koko ajan kehittyvää ja laajenevaa hoitajatiimiä, ja kurssien myötä oppii hoitamaan myös itseään.

Kahden päivän mittaisia kursseja voi suorittaa live-webinaarina, webinaaritallenteena tai paikan päällä Helsingissä tai Kuopiossa.