Artikkelisarja manifestoinnista osa 1 – Mitä manifestointi on ja mihin se perustuu

Tässä artikkelissa avaamme Suomen Energiahoitajien ”jalat maassa”-tyyliin manifestointia.

Vastaamme artikkelisarjassa mm. kysymyksiin:

  • Mitä manifestointi tarkoittaa
  • Mihin manifestointi perustuu
  • Mikä voi estää tai haitata manifestoinnin onnistumista
  • Mistä osatekijöistä koostuu onnistunut manifestointi
  • Tehokas manifestointitekniikka

Mitä manifestointi tarkoittaa

Manifestointi, kun siitä puhutaan henkisissä piireissä tarkoittaa ilmentämistä, tai tietoista todellisuuden luomista.

Useimmat henkisesti suuntautuneet ovat varmasi nähneet elokuvan tai lukeneet kirjan ”The Secret” joka kertoo juuri tästä aiheesta. Mutta tuo elokuva on tehty kovin amerikkalaiseen tapaan ja siitä on mielestämme jätetty pois erityisesti niitä asioita mitkä voivat olla manifestoinnin esteenä. Monet ovat ehkä innostuneet manifestoinnista mutta eivät välttämättä ole saaneet tuloksia ja ajatelleet että ”tämä ei toimi” tai ”minä en tätä osaa”. Todellisuudessa kaikki osaavat manifestoida valtavan hyvin, he eivät vain tee sitä tietoisesti eivätkä siksi tajua onnistuvansa siinä joka päivä.

Niille joille The Secret ei ole tuttu niin tässä tulee lyhyt kuvaus mitä manifestointi siinä kontekstissa tarkoittaa. Lyhyesti sanottuna Secret-elokuvan ydinajatus on, että me luomme fyysistä todellisuuttamme ja koko elämäämme ajatuksillamme ja tunteillamme. Ja mikäli tulemme tästä tietoisiksi on meidän mahdollista kuvitella itsellemme haluttu elämä ja se alkaa toteutua.

Kuulostaako hienolta? Liian hyvältä ollakseen totta?

Sitä se onkin jos tämän ottaa ajatuksella että kuvittelen itselleni Ferrarin ja se tipahtaa taivaasta pihalleni. Tuon tason manifestointi on periaatteessa mahdollista, mutta ei useimmille meille jotka tallaamme täällä maapallolla normaaliarjessa. Eli jos hommaan lähtee tuolta pohjalta, niin pettymys on taattu mikä johtaa liian hätiköityyn ajatukseen siitä että koko homma on satua. Sillä todellisuudessa manifestointi on todellista ja sillä voidaan saada hyvin konkreettisia tuloksia, kunhan ymmärretään mihin manifestointi perustuu ja osataan käyttää manifestoinnin lainalaisuuksia tehokkkaasti.

Mitä fyysinen todellisuus on

Jotta manifestointi kuulostaisi edes jotenkin järjelliseltä, täytyy ymmärtää mihin se perustuu. Ja jotta voi ymmärtää mihin manifestointi perustuu, on hyvä tiedostaa hiukan laajemmin miten fyysinen todellisuus itse asiassa toimii energiatasolla. Nyt mennään alueelle missä moni normaali tiedemies sanoisi että astutaan ”huuhaa-alueelle”, mutta itse asiassa tässä mennään fysiikan lakeihin joita on havaittu kokeellisesti kvanttifysiikassa. Eli tämä ei ole satua, vaan todellista fysiikkaa mikä aiheuttaa kyllä tiedepiireissä edelleen hämmennystä, vaikka näitä asioita on kokeellisesti todistettu jo pitkän aikaa.

Se mitä kvanttifysiikassa on huomattu, on että ajatus vaikuttaa fyysiseen todellisuuteen, varsinkin kun ollaan kvanttitasolla, eli todella pienessä mittakaavassa.

Manifestointi yksinkertaisesti ottaa tämän faktan mikä on havaittu laboratoriossa ja vie ajatusta sen verran pidemmälle että ajatus vaikuttaa myös arkitodellisuuden tasolla, eli muuallakin kuin vain kvanttitasolla. Tätäkin ajatusta on tutkittu mm. kokeilla missä pelkästään käyttämällä kohdistettua ajatusta on pystytty vaikuttamaan satunnaislukugeneraattoreihin. Eli ajatus vaikuttaa myös arkitodellisuuden tasolla ja tästäkin on näyttöä tieteessä.

Miten ajatus sitten voi vaikuttaa kvanttitasolla ja jopa arkitodellisuuden tasolla kun eihän se ole ”kiinteää” kuten fyysinen todellisuus?

Hyvä kysymys, mutta siihenkin löytyy järkevä selitys kun tarkastelemme asiaa tarkemmin.

Mietitään hetki mitä fyysinen todellisuus on oikeasti?

Sehän on selvästi fyysistä ainetta, rautaa, kiviä, puuta, muovia jne. No mistä nuo aineet koostuvat?

Molekyyleistä. No mistä molekyylit koostuvat?

Atomeista. No mistä atomit koostuvat? Protoneista, neutroneista, kvarkeista…

Kun tätä kyselyä jatketaan tarpeeksi pieneen mittakaavaan, huomataan että loppujen lopuksi mitään kiinteää ei löydykään vaan kaikki mikä vaikuttaa kiinteältä onkin vain energiaa ja voimakenttiä mitkä luovat illuusion kiinteästä aineesta. Koko universumi, aivan kaikki mitä näet, on vain energiaa mikä vaikuttaa hyvin vakuuttavasti kiinteältä, mutta ei sitä kuitenkaan ole.

Ja tätä suuret henkiset opettajat ovat yrittäneet kertoa kautta aikojen käyttäen omia termejään: ”Kaikki on vain valoa”, tarkoittaa juuri tätä ja pikku hiljaa tiede alkaa nähdä sen, mitä viisaat ovat tienneet kautta aikojen. Ympyrä sulkeutuu.

Joten jos kaikki on loppujen lopuksi energiaa, niin materia kuin ajatukset ja tunteet, niin aletaan ymmärtää se, miksi ajatuksella voi olla mahdollista vaikuttaa ”fyysiseen todellisuuteen”. Siksi, koska kiinteää fyysistä todellisuutta ei itse asiassa ole olemassakaan, vaan kaikki on energiaa ja energiaan voi vaikuttaa toisella energialla.

Manifestointi (ja energiahoidot) niinkin kummallisilta ja taianomaisilta kuin ne aluksi voivat kuulostaa, perustuvat fysiikan lakeihin ja siksi ne toimivat uskoi niihin tai ei. Tämän artikkelin tarkoituksena on saada sinutkin tietoiseksi tästä asiasta jotta voisit saada käyttöösi työkaluja joilla voit alkaa muokata elämääsi haluamaasi suuntaan tehokkaammin kuin vain käyttämällä ”kirvestä ja vasaraa” sillä on olemassa muitakin toimivia työkaluja joilla voi saada huimia tuloksia aikaan kunhan niitä oppii käyttämään.

Mihin manifestointi perustuu

Manifestointi perustuu seuraaviin tekijöihin:

  1. Fyysinen universumi on energiaa
  2. Meidän ajatukset ja tunteet ovat energiaa
  3. Me lähetämme energiaa ympäristöömme ajatusten ja tunteiden muodossa koko ajan kuin radiolähetin, teimme sitä tietoisesti tai tiedostamatta
  4. Ympäristöön lähettämämme signaali vaikuttaa fyysiseen todellisuuteen
  5. Vaikuttamalla lähettämäämme signaaliin, me vaikutamme siihen miten ympärillämme oleva todellisuus muokkautuu

Kohdat 1 ja 2 kävimme jo läpi, eli koko universumi on vain energiaa ja siihen kuuluu myös meidän tunteet ja ajatukset.

Seuraavassa artikkelissa syvemmymme kohtiin 3-5 sekä tarkastelemme sitä miten manifestoinnista saadaan mahdollisimman tehokasta. Haluaisitko lukea lisää manifestoinnista? Tilaa koko artikkelisarja suoraan sähköpostiisi!

Positiivista päivän jatkoa!