Tietoa energiahoidoista osa 6: Mihin vaivoihin energiahoito auttaa?

Seuraava aloituskurssi:

wonder-879x675.jpg

Artikkelin viime osassa kävimme läpi Markun tapauksen ja miten selkäkipuja voidaan hoitaa energiahoidoilla.

Selkäkivut eivät kuitenkaan ole ainoa vaiva mihin energiahoidot auttavat. Käymme tässä artikkelisarjan viimeisessä osassa läpi muutamia todellisia tapauksia jotta lukija saa kuvaa siitä miten energiahoidoilla on pystytty auttamaan hyvin erityyppisissä ja vaikeissakin vaivoissa missä lääketieteen keinot eivät ole olleet kovin tehokkaita.

Tapaus 1: Vaikea kehon virheasento

Asiakas, noin 70 vuotias mies tuli vastaanotolle. Hänellä oli erittäin vaikea kehon asentovirhe, hän seisoi todella vinossa siten, että yläkeho oli kääntynyt voimakkaasti oikealle. Alla oleva kuva on kuvamanipulaatio, eikä ole kuva asiakkaasta, mutta kuvaa miehen tilannetta.

Vino-ukko.jpg

”Pystytkö auttamaan minua”, kysyi mies hoitajalta.

”Kauanko olet ollut tuossa asennossa”, kysyi hoitaja.

”Koko ikäni”, vastasi mies.

Tässä vaiheessa varmasti monen mielessä liikkuisi seuraavia ajatuksia: ”Tätä miestä on mahdoton auttaa energiahoidolla. Jos henkilö on ollut noin vinossa asennossa 70 vuotta, on ongelma varmasti syntymävika tai ainakin rakenteellinen ongelma, joten tuollaista ei varmasti pysty korjaamaan ilman leikkausta ja rautatankojen käyttämistä.”

Miten asiakkaan kanssa sitten kävi?

Mies kävi 3 kertaa hoidossa.

1 hoitokerta: Ensimmäisen hoitokerran jälkeen asento ei ollut muuttunut ollenkaan. Asiakas sanoi kuitenkin hoidon jälkeen, että hän tunsi ja kuuli hoidon aikana ”rutinaa” rintarangan alueelta.

2 hoitokerta: Toisen hoitokerran jälkeen lantion asentovirhe ja jalkojen asento oli korjautunut, yläkeho oli edelleen yhtä vinossa kuin ensimmäisellä kerralla.

3 hoitokerta: Kolmannen kerran jälkeen miehen yläkeho oli suoristunut ja hän oli täysin suorassa. Kun asiakkaalta kysyttiin tässä vaiheessa miltä hänestä tuntui, vastasi asiakas: ”Tuntuu kuin olisin täysin vinossa”. Tämä on ymmärrettävää, koska aivot olivat tottuneet vinoon asentoon joten kestää jonkin aikaa tällaisen muutoksen jälkeen, ennen kuin suora asento alkaa tuntua suoralta.

Miten tällainen hoitotulos on mahdollinen?

Monista tämä voi kuulostaa uskomattomalta, mutta tapaus on todellinen. Kyseessä ei todennäköisesti ollut rakenteellinen vika, vaan kehon syvien lihasten krooninen jännitystila jota ylläpiti autonominen hermosto. Autonominen hermosto pitää huolta mm siitä, että sydän lyö koko elämän ajan, joten sen on mahdollista myös pitää yllä tällaista kroonista jännitystilaa vuosikymmeniä. Energiahoito vaikuttaa suoraan autonomiseen hermostoon, joten sillä on mahdollista vapauttaa noinkin vaikea jännitystila, ja tässä tapauksessa se vaati 3 hoitokertaa.

Tapaus 2: Vaikea masennus

Asiakas, noin 25v nainen, tuli vastaanotolle vaikean masennuksen takia. Asiakas oli käynyt vuosia terapiassa ja söi vahvoja masennuslääkkeitä saamatta niistä apua. Asiakkaan maksa-arvot olivat hälyttävän korkeat johtuen pitkäaikaisesta masennuslääkkeiden syönnistä. Asiakkaalle oli sanottu, että hän ei voi lopettaa lääkkeiden syöntiä voimakkaan masennuksen takia.

Asiakkaan tullessa vastaanotolle kartoitimme masennuksen syitä. Asiakas tiesi tarkkaan mitkä traumaattiset elämänkokemukset lapsuudessa olivat masennuksen syy, sillä hän oli niistä puhunut vuosia terapiassa. Traumat olivat kuitenkin niin suuria, että hänen tapauksessaan terapia ei ollut pystynyt häntä auttamaan.

1 hoitokerta: Koska tiesimme mistä kokemuksista masennus johtui, aloimme heti purkaa autonomisesta hermostosta sinne lapsuudessa varastoituneita traumoja. Asiakas oli herkkä, joten hänen hermostonsa purki tehokkaasti koko hoitoajan sinne kertynyttä stressiä. Hoidon jälkeen asiakas oli todella väsynyt.

2 hoitokerta: Kun asiakas saapui toiselle hoitokerralle, oli muutos hänessä todella suuri. Viime kertaisesta silminnähden heikossa kunnossa olevasta henkilöstä ei näkynyt jälkeäkään. Ovesta sisään käveli pää pystyssä suorastaan aurinkoinen nainen. Hänen masennuksensa oli täysin poissa. Hänellä oli vielä selkäkipua joten hoidimme sitä toisen ja kolmannen hoitokerran ja hän sai myös selkäkipuunsa apua.

Asiakkaan kommentit olivat ”Miksi kukaan ei ole kertonut näistä hoidoista aikaisemmin, olisin säästynyt vuosien terapialta ja lääkkeiden syönniltä.”

Miten tällainen hoitotulos on mahdollinen?

Yleensä ajatellaan että psyykkiset ongelmat ovat vaikeita hoitaa, ja sitä ne ovatkin, ellei hoideta vaivan syytä.

Kyseisen asiakkaan masennuksen syy oli autonomiseen hermostoon varastoitunut äärimmäinen stressi, jota hän oli kokenut lapsuudessa. Tällainen stressi on kuin ylimääräistä sähkövirtaa, joka aiheuttaa häiriöitä henkilön hermostossa ja josta puolestaan oireet syntyvät. Kun tämä stressi vapautetaan hermostosta, oireet häviävät. Tässä tapauksessa siihen vaadittiin vain yksi hoitokerta.

Nopea hoitotulos johtui siitä, että asiakas oli herkkä, jolloin hänen hermostonsa purki stressiä erittäin nopeassa tahdissa hoitotekniikoiden avulla. Myös se, että hän tiesi ne traumat, mistä stressi oli kehoon varastoitunut, tehosti hoitoa huomattavasti.

Tapaus 3: Munuaisten vajaatoiminta

Asiakas, noin 90 vuotias nainen, tuotiin hoitoon tyttären toimesta. Tytär oli itse saanut apua energiahoidosta ja halusi tuoda äitinsä hoitoon. Kun äidiltä kysyttiin mihin hän haluaa apua, hän mainitsi erityyppiset kivut eri puolilla kehoa. Äiti ei itse ilmeisesti tiennyt millaiseen hoitoon hänet oli tuotu ja hän todennäköisesti luuli tulleensa hierontaan.

1 hoitokerta: Koska asiakas mainitsi kivut, hänelle tehtiin ns. yleishoitotekniikat joihin kuuluu mm. energeettinen jäsenkorjaus, eli asentovirheiden mittaus ja korjaus sekä energiakehon hoito, eli energiatukosten puhdistus ja yleinen energialataus, mikä on yleensä erityisen tarpeellista vanhemmille henkilöille joilla kehon elinvoima alkaa olla vähissä.

Hoidon jälkeen asiakas nousi pöydältä, kiitti hoidosta ja poistui hoitohuoneesta.

Jonkin aikaa hoidon jälkeen tytär otti yhteyttä ja kertoi ilouutisen. Äiti oli viety hoidon jälkeen lääkärille ja hänestä oli otettu laboratoriokokeet koska hänen heikkoja munuaisarvoja seurattiin. Lääkärit olivat yllättyneet tuloksista siinä määrin, että olivat soittaneet tyttärelle ja kysyneet mitä he olivat tehneet, koska he eivät olleet nähneet vastaavaa aikaisemmin. Äidin munuaisarvot olivat parantuneet viime mittauksesta dramaattisesti. Äidin viimekertaiset arvot olivat olleet 300 ja nyt mitatut arvot olivat 180. Lääkärit olivat sanoneet aikaisemmin, että noille korkeille arvoille ei voi tehdä mitään, koska ne johtuvat korkeasta iästä.  Tytär mietti asiaa ja totesi, että muuta poikkeavaa ei äidille olla tehty, kuin että äiti oli käynyt energiahoidossa.

Hoidon jälkeen tytär myös raportoi äidin energiatason nousseen merkittävästi, jopa siinä määrin että ”hänen oli vaikea pysyä äidin perässä”.

Miten tällainen hoitotulos on mahdollinen?

Hoitoon tullessa asiakas ei maininnut heikoista munuaisista joten niitä ei hoidossa hoidettu suoraan. Miten on mahdollista että hoito toi niin hyvä hoitotuloksen ja vielä ns. ”mahdottomassa” tilanteessa johon ei lääketieteelläkään ole keinoja?

Todennäköisesti heikkojen munuaisarvojen syy oli selkärangassa olevat asentovirheet ja jännitykset. Nämä aiheuttivat sen, että hermosto, joka haarautuu selkärangan nikamien välistä munuaisiin, oli puristuksissa lukkoon jääneiden nikamien välissä. Tällaisessa tilanteessa hermostolliset signaalit munuaisiin eivät pääse kulkemaan esteettä. Energeettisen jäsenkorjauksen aikana hoidettiin selkäranka ja nikamat ja tämä vaihe on erittäin todennäköisesti vapauttanut nikamien aiheuttaman hermopuristuksen, jonka seurauksena munuaiset ovat alkaneet saada paremmin hermoimpulsseja keskushermostolta, mikä on puolestaan johtanut munuaisten tehokkaampaan toimintaan ja munuaisarvojen paranemiseen.

Yhteenveto hoitotuloksista

Nämä 3 tapausta vaikuttavat ehkä ihmeenomaisille, mutta se johtuu vain siitä että näin hyviä hoitotuloksia harvoin näkee terveydenhuollon piirissä. Jos energiahoidot ja muut luontaishoidot olisivat laajassa käytössä, olisivat tämänkaltaiset hoitotulokset normaaleja, eikä niitä silloin kukaan ihmettelisi.

Meiltä usein kysytään auttaako energiahoito vaivaan X?

Vastaus on että kyllä, voi hyvinkin auttaa. Vaiva X on vain oire siitä, että keho ei voi hyvin. Kun me hoidamme kehoa, poistamme asentovirheet ja puramme stressiä autonomisesta hermostosta, niin keho alkaa voida paremmin, sen elinvoima lisääntyy, elimet alkavat toimia paremmin, mielentila muuttuu eli keho alkaa parantua monella tasolla. Kun tämä tapahtuu, niin mikä tahansa oire voi hävitä. Tämän vuoksi sivuillamme oleva lista vaivoista, mihin hoito on auttanut, on niin laaja.

Loppusanat

Tämän artikkelisarjan yksi tavoite on ollut levittää oikeaa tietoa energiahoidoista. Ne eivät ole uskomushoitoja, vaan niillä on todellinen vaikutus kehossa ja tuo vaikutus voi tuoda huimia hoitotuloksia ja auttaa vaivoissa mihin mikään muu ei ole auttanut. Tämä on se ydinajatus mitä haluamme levittää, sillä tämän tiedon levittäminen voi auttaa monia jotka ovat menettäneet toivonsa tai joille on sanottu että heitä ei voi auttaa.

Toiveemme on, että näiden artikkelien avulla edes yksi ihminen löytäisi toivoa tilanteeseensa ja saisi ongelmaansa apua. Silloin näiden artikkelien kirjoittaminen on ollut arvokasta.

Toivomme kaikille terveyttä, iloa ja kaikkea hyvää!

Suomen Energiahoitajat