Kurssilaisten etähoitoillat Zoomissa

Kurssilaisten etähoitoillat Zoomissa

Kurssilaisten etähoitoillat ovat uusi tapa tukea hoitajien hyvinvointia sekä auttaa pitämään yllä ja kehittämään hoitotehoa. Mitä paremmin hoitaja itse voi, sitä enemmän hänellä on resursseja auttaa myös asiakkaita.

Nykymaailman äärimmäisen stressaava elämäntyyli tuo haasteen myös hoitajille: miten pitää oma energiavärähtely korkeana tässä haastavassa maailmantilanteessa?

Tähän tarpeeseen loimme kurssilaisten etähoitoillat.

Tapahtumien vetäjinä toimivat Miia ja Petri.

Mitä etähoitoilloissa tapahtuu?

Kokoontuminen tapahtuu Zoomissa. Saat liittymislinkin sähköpostiisi päivää ennen tapahtumaa, tilausvahvistus sisältää myös linkin ja salasanan joilla pääset mukaan. Saat tallenteen sähköpostiin tapahtuman jälkeen.

Iltojen tarkoitus on antaa mahdollisuus kysyä kysymyksiä, “tavata” muita kurssilaisia sekä saada ryhmäetähoitoa, jolla puhdistetaan ja nostetaan kurssilaisten energiaa. Tavoitteena on antaa tukea kurssilaisten omaan hyvinvointiin sekä tukea hoitamiseen niin tiedon kuin energian välityksellä.

Etähoitoiltoja järjestetään kerran kuukaudessa, ja saat illasta tallenteen jota voit katsoa aina seuraavaan etähoitoiltaan saakka. Näin voit katsoa tallenteen useaan kertaan ja saat etähoidon joka kerta, kun katsot tallennetta. Mikäli et siis pääse reaaliaikaisesti paikalle, saat hyödyn myös tallenteen kautta.

Uusi etähoitoilta “päivittää” hoidon sen hetkisen energian mukaiseksi, ja näin osallistuja saa etähoidon aina sen hetkisen tarpeen mukaan. Jokainen hoitoilta on erilainen.

Miten pääsen mukaan / mitä hoitoilta maksaa?

Jotta voit osallistua etähoitoiltaan, sinun tulee olla käynyt ainakin yksi koulutusohjelmamme kurssi.

Katso alta etähoitoillat ja valitse haluamasi ilta lisäämällä se ostoskoriin. Etähoitoillan hinta on 29,90 € (sisältää tallenteen).

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen jossa on linkki ja salasana etähoito-iltaan. Linkki ja salasana löytyvät oston jälkeen myös nettisivuilta kohdasta “Koulutukset ->Oma sivu”

Tallenne

Mikäli et ehtinyt mukaan liveen, niin sinun on mahdollista ostaa pelkkä tallenne joka on katsottavissa seuraavaan etähoito-iltaan saakka.

Tervetuloa mukaan!