Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lähikurssi Jämsä, Taso 1 Kurssi 3: Tunnekehon hoito

3 kesäkuun 4 kesäkuun

Ennakkovaatimus: Energiakehon hoito kurssi.

Tällä kurssilla opit purkamaan ja pyyhkimään pois kehoon ja alitajuntaan jääneet traumaattiset tapahtumat. Hoidon seurauksena hyvin syvällä kehossa ja mielessä(yleensä piilevänä) oleva stressi poistuu.

Ihminen on voimakkaasti tunteva olento. Meille kaikille tapahtuu elämän aikana monia ikäviä tapahtumia, jotka jäävät vaivaamaan mieltä vielä vuosia tapahtuman jälkeenkin.

Yleensä ihmiset yrittävät olla ajattelematta ja unohtaa nämä tapahtumat, mutta tiesitkö että jokainen tällainen traumaattinen tapahtuma jää kehomuistiin ja vaikuttaa siellä vielä vuosikymmenien kuluttua vaikka et tietoisesti edes muistaisi koko tapahtumaa? Tällä kurssilla opit purkamaan ja pyyhkimään pois kehoon ja alitajuntaan jääneet traumaattiset tapahtumat. Hoidon seurauksena hyvin syvällä kehossa ja mielessä(yleensä piilevänä) oleva stressi poistuu. Tämän stressin poistuminen johtaa moniin positiivisiin vaikutuksiin kuten:

Energiataso nousee

  • Mieliala nousee (vaikea masennus saattaa hävitä jo yhdellä hoitokerralla)
  • Pelot poistuvat (pelot johtuvat suureksi osaksi menneisyyden traumoista)
  • Negatiiviset käyttäytymismallit poistuvat

Kurssin käytyäsi pystyt hoitamaan mm. seuraavantyyppisiä vaivoja

  • Kaikenlaisten negatiivisten muistojen ja tunnetraumojen pois pyyhkiminen
  • Kipujen poistaminen (vaikeiden kipujen syy on monesti tunnepuolen aiheuttama fysiologinen stressi mikä ilmenee hermoston kautta monesti mystisinä ja vaikeasti hoidettavina ”hermokipuina”)
  • Riippuvuuksien hoito
  • Pelkojen poistaminen

Paikka: Himoksen kokoukeskus Koulu, Säyryläntie 445 42100 Jämsä

Majoitustarjous:

AirBnb-tyylistä majoitusta tarjolla tunnekehon hoito -kurssille osallistuville Jämsänkosken vanhassa pappilassa hintaan 30e/yö, sis. alv 10%.

Pappilaan mahtuu yöpyjiä useampiakin eikä kaikkien tarvitse edes majoittua samaan huoneeseen. Nyt on oiva tilaisuus käydä kurssi ”retriittityyliin” ja viettää myös ilta samanhenkisessä seurassa! Olen itse Suomen Energiahoitajien kouluttama hoitaja ja teen hoitoja Jämsänkoskella. Majoituspaikasta on kurssipaikkaan matkaa reilu 10 km. Terkuin Miia Setälä

Varaukset ja tiedustelut elonpalo@gmail.com tai 044 548 5868.
Lisätietoja voi katsoa Elon Palon nettisivuilta elonpalo.com.