BodyMind Energy Balancing Method

Tehokas energiahoitomenetelmä hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Seuraava aloituskurssi:

Tehokas energiahoitomenetelmä hyvinvoinnin lisäämiseksi

  • Kärsitkö alaselän kivuista?
  • Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?
  • Haluatko voida paremmin luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella menetelmällä

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä joka on auttanut asiakkaitamme monenlaisissa vaivoissa.

Varaa hoitoaika lähimmälle hoitajalle

Olet 9 askeleen päässä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

1Kipu.png

1. Sinulla on terveydellisiä ongelmia

Olet yrittänyt etsiä terveydelliseen ongelmaasi ratkaisua. Ongelma voi olla fyysinen tai psyykkinen.

2. Yhteyden ottaminen

Kerromme sinulle kuinka voimme auttaa ongelmassasi. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

3. Ajan varaaminen

Varaamme sinulle sopivan hoitoajan. Teemme hoitoja, Joensuussa sekä Helsingissä.

4. Hoitoon saapuminen

Suosittelemme, että saavut hoitoon rennoissa vaatteissa. Riittävä veden juominen ennen hoitoon tuloa tehostaa hoidon vaikutusta.

5Haastattelu.png

5. Haastattelu

Alkuhaastattelun aikana kartoitamme tilanteesi ja suunnittelemme sopivan hoidon.

6Mittaus.png

6. Kehon ja mielen kartoitus

Mittaamme kehosi virheasennot sekä kartoitamme mielen stressitilat.

7. Hoitaminen

Hoitaminen tapahtuu istuen, seisten tai hoitopöydällä maaten. Hoidon aikana käymme kehon kokonaisvaltaisesti läpi. Hoidossa kannattaa olla päällä kevyt vaatetus jossa sinulla on rento ja riittävän lämmin olla.

8Todennus.png

8. Hoidon vaikutuksen todentaminen

Hoidon vaikutukset todetaan tarkistamalla kehon symmetrisyys sekä pyydetään asiakasta kertomaan sen hetkinen hyvinvoinnin tila.

9Tyytyväinen.png

9. Hyvinvoiva asiakas

Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen saamaansa hoitopalveluun.

Asiakkaiden ja kurssilaisten kokemuksia

"Suurkiitos taas kerran hyvästä kurssista.
En ole koskaan ollut niin hyvissä koulutuksissa kuin teillä.
Kaikki on viimeisen päälle."

Helena

Olen kärsinyt miehille yleisestä ongelmasta eli eturauhasvaivoista. Jouduin käymään yöllä WC:ssä 3-4 kertaa. Kävin energiahoidossa ja suureksi yllätyksekseni virtsaamisen tarpeeni on laskenut niin että nykyään minun tarvitsee käydä WC:ssä enää kerran ja on jopa öitä kun olen nukkunut aamuun saakka ilman yöllistä heräämistä. Tämä on ollut suuri yllätys ja on parantanut yöunen laatua merkittävästi.

Olli

Olen kärsinyt joka syksyisestä kaamosmasennuksesta lapsesta asti. Keväällä ja kesällä olen virkeä kun valoa on paljon, mutta syksyn pimeiden tullessa virkeys katoaa ja mieli painuu alas. Energiahoidot ovat auttaneet ongelmaani yllättävänkin tehokkaasti, sillä jo yhdellä hoitokerralla viime syksynä jo alkanut alakulo katosi ja virkeys palasi takaisin.

Markus

Kärsin viime vuoden loppupuolella tosi pahasta ahdistuksesta. Siihen sitten pyysin apua Suomen energiahoitajilta. Isäni kuoli aikaisemmin syksyllä ja siitä kaikki vaikeudet sitten alkoivat. Isän kuoleman käsitteleminen ja oman elämän käsitteleminen siinä samalla rupesi painamaan – tuntui että ei saanut henkeä. Samaan syssyyn tuli kauhea työstressi ja masennus. Aloin käymään terapiassa heti isän kuoleman jälkeen, mutta se ei sitten todellakaan auttanut samalla tavalla kuin tämä energiahoito. Nyt henkinen ja fyysinen ahdistus on helpottanut ja minulla on tosi paljon helpompi olla.

Lotta-Rinna Eskelinen

Olen Seija Kauppinen, sairaanhoitaja koulutukseltani. Olen työskennellyt leikkausosastolla valmistumisestani lähtien. Hakeuduin energiahoitoihin alaselän vaivojen takia. Lisäksi minulla oli vasemmassa jalassani sellaisia outoja kouristuskipuja, jotka haittasivat tosi paljon elämääni. Ensimmäinen hoito poisti kipuni kokonaan. Kahdessa minuutissa kaikki kivut hävisivät. Olin tosi yllättynyt ja järkyttynyt. Ajattelin, että tämä ei voi olla totta. Mutta niin se vain oli.

Seija Kauppinen

Sain hoitoa alaselän kipuihin ja tunnepuolen asioihin. Kun menin energiahoitoihin, sain tietää että alaselässäni on virheasento. Kun virheasento oli korjattu, niin kivut hävisivät saman tien. Sain myös tunnepuolen asioihin apua, joten nekin käytännössä hävisivät kokonaan.

Diana

Varaa hoitoaika lähimmälle hoitajalle

Suomen Energiahoitajat