Artikkelisarja manifestoinnista osa 4 – Tehokas manifestointitekniikka

Seuraava aloituskurssi:

manifestation-Toni-1080x675.jpg

Jatkoa edellisistä manifestointia käsittelevistä artikkeleista.

Katsomme nyt yhtä tehokasta manifestointitekniikkaa. Manifestointia (kuten melkein mitä tahansa) voi tehdä monilla eri tekniikoilla. Tärkeintä on että ymmärretään mihin asia perustuu ja kun perusasiat ovat kunnossa, niin homma toimii.

Manifestoinnin päävaiheet

Manifestoinnissa on seuraavat päävaiheet.

  1. Päätä mitä haluat manifestoida
  2. Tee manifestointitekniikkaa säännöllisesti
  3. Kun manifestointi alkaa tuottaa tuloksia – Toimi!

Käymme läpi nyt nämä vaiheet tarkemmalla tasolla

Päävaihe 1: Päätä mitä haluat manifestoida

On tärkeää että sinulla on kirkkaana sydämessä mitä haluat. Jos et tiedä tarkasti mitä haluat ,niin et voi lähettää puhdasta signaalia. Pidä myös huoli että se mitä päätät manifestoida on todella jotakin mitä SINÄ haluat ja tunnet että se vetoaa sinuun. Jos lähdet manifestoimaan jotain, jota sinun ”pitäisi haluta”, mutta et oikeasti sydämessäsi tunne vetoa kyseistä asiaa kohtaan, et pysty lähettämään puhdasta signaalia ja homma kaatuu heti alkumetreille. Eli asia jota haluat on oltava sellainen että sydämesi ”laulaa” kun sitä ajattelet. Esim. se lottovoitto olisi monien mielestä ”kiva saada”, mutta ei aiheuta sydämen tasolla voimakasta tunnetta jolloin signaali ei itse asiassa ole kovin voimakas.

Kun manifestoinnin kohteena on jotain mikä aiheuttaa sinussa voimakasta vetoa tunnetasolla, niin signaali on mahdollisimman puhdas.

Päävaihe 2: Tee manifestointitekniikkaa säännöllisesti

Manifestointitekniikkaa ei tarvitse tehdä kovinkaan paljoa kun signaali on puhdas ja mukana on positiivista tunnetta paljon. Noin 5 minuuttia päivässä yleensä riittää siihen että asioita alkaa tapahtua, kunhan manifestoinnin esteitä, mistä puhuimme edellisessä artikkelissa, ei ole liikaa.

Tässä itse tekniikka:

Tekniikka vaihe 1: Rentoutuminen

Varaa itsellesi rauhallista aikaa noin 5 min. Eli sammuta kännykät ja muut häiriötekijät kuten tekisit meditaatiota aloittaessasi. Hengitä syvään muutama kerta ja rentouta kehoasi uloshengityksellä kunnes tunnet olevasi mahdollisimman rento keholtasi ja mieleltäsi. On tärkeää olla rento koska silloin mielesi menee helpommin kevyeen transsitilaan joka mahdollistaa entistä tehokkaamman manifestoinnin.

Tekniikka vaihe 2: Visualisointi ja tunteminen

Sulje silmäsi ja näe mielessäsi että elät sitä elämää, jossa manifestointi on jo toteutunut.

Eli jos haluat sen ferrarin, niin näe mielessäsi miten ajat haluamallasi ferrarilla tuttuja katuja, käyt kaupassa jne. Eli elä mielessäsi sitä elämää johon haluat päästä ja jossa on mukana se asia minkä haluat saavuttaa.

Samalla kun elät mielessäsi tätä elämää, TUNNE se ihana fiilis mikä tuohon elämään liittyy. Ole innoissasi että ”Ihanaa ajaa tällä ferrarilla! Miten hyvältä penkit tuntuvat ja miten kiitollinen olen kun minulla ON NYT tämä ferrari!”. Tärkeää on siis että näet juuri nyt eläväsi tuota elämää, ja että tunnet voimakkaasti miten ihanaa se on. Mitä voimakkaampi tunne, sitä voimakkaampi signaali.

On myös tärkeää että näet eläväsi tuota elämää juuri nyt eikä sitten joskus tulevaisuudessa. Koska jos ajattelet että se tulee ”sitten joskus” niin se tulee aina olemaan ”sitten joskus” eikä koskaan toteudu tässä hetkessä. Oikeasti on olemassa vain tämä hetki joten manifestoinnissa pitää ajatella että päämäärä on jo saavutettu eli ”ajan nyt sillä ferrarilla ja olen siitä innoissani!”

Tekniikka vaihe 3: Irtipäästäminen ja kiittäminen

Harjoituksen lopussa on tärkeää päästää irti manifestoinnin kohteesta ja kiittää. Ellet päästä irti harjoituksen jälkeen, eli alat murehtia ja miettiä toimiikohan se manifestointi vai ei, niin itse asiassa lähetät häiritsevää signaalia mikä estää manifestoinnin toteutumista. Eli kun teet harjoitusta, tee se täysillä ja kun lopetat siltä päivältä, niin unohda koko asia kokonaan. Näin manifestoinnilla on suurin teho.

Eli kun olet elänyt haluttua elämää sen 5 minuuttia, ajattele että tuo mielikuva mitä juuri ajattelit, nousee pääsi sisältä pääsi yläpuolelle läpinäkyvässä kristallipallossa. Kuvittele että tuo pallo on pääsi yläpuolella ja päästä tämä pallo leijailemaan ylöspäin ja ajattele että luovutat luomuksesi universumille, joka alkaa toteuttaa haluamaasi päämäärää. Tässä vaiheessa me siis lähetämme sen energian mitä loimme ajatuksillamme ja tunteillamme universumille joka alkaa toteuttaa toivettasi. Samalla olemme kiitollisia siitä, että olemme jo saaneet sen mitä haluamme. Kiitollisuus on äärimmäisen voimakas positiivinen tunne joten sitä kannattaa käyttää tässä vaiheessa.

Ja vielä kerran, älä murehdi tai jää roikkumaan harjoituksen jälkeen manifestoimaasi asiaan jotta universumi pääsee sitä toteuttamaan. Sinä teet tässä energeettisen tilauksen ja sen jälkeen sinun pitää antaa universumin tehdä oma osansa. Mitä enemmän tähän kykenet, sitä nopeammin asioita alkaa tapahtua.

Päävaihe 3: Kun manifestointi alkaa tuottaa tuloksia, toimi!

Kun olet tehnyt manifestointia jonkin aikaa, alkaa asioita tapahtua. Se ferrari ei todennäköisesti tipahda taivaalta pihallesi, vaan sinua aletaan ohjata kohti tuota ferraria siinä tahdissa missä sinun uskomusjärjestelmäsi antaa siihen myöten. Useimmilla meistä on rajoittavia uskomuksia sen suhteen mikä on mahdollista ja mikä ei, ja universumi toimii näiden uskomusten mukaan. Jos sinulla ei olisi alitajuisia rajoittavia uskomuksia sitä vastaan, että ferrari voi vain ilmestyä tyhjästä pihaasi, niin se voisi tapahtua. Mutta koska lähes kaikilla meistä on näitä rajoittavia uskomuksia, niin universumi joutuu etsimään sellaisen tavan saavuttaa päämäärä, että se on meidän mielestämme mahdollista.

Katsotaan miten tuo työtön henkilö voisi saada ferrarin pihalleen. Kyseinen henkilö on siis työtön ja on yrittänyt löytää työtä jo vuosia, onnistumatta siinä. Tehtyään manifestointia 2 viikkoa, koulukaveri vuosien takaa soittaa ja kertoo että on suuressa firmassa töissä ja että vanha ystävä tuli mieleen yhtäkkiä ja hän päätti etsiä missä vanha kaveri nykyään on. Tämä kaverien välinen keskustelu johtaa lopulta siihen, että tämän ystävän kautta henkilö pääsee hyväpalkkaiseen työhön ja kahden vuoden päästä hänellä on jo varaa ostaa ferrari.

Joistakin tämä voi kuulostaa pettymykseltä: pitikö henkilön mennä töihin ja ansaita rahaa ennen kuin hän pystyi saamaan ferrarin? Olisihan hän voinut sen tehdä ilmankin manifestointia? Eihän se manifestointi tuonut sitä ferraria vaan mies itse?

Muista että mies oli yrittänyt löytää työtä jo vuosia onnistumatta siinä. Ja että universumi joutuu toimimaan henkilön uskomusjärjestelmän asettamissa rajoissa. Eli mitä manifestointi teki, on se, että se avasi oven minkä kautta miehelle tuli mahdolliseksi ferrarin hankinta melko lyhyessä ajassa ja siten että se tuntui henkilöstä mahdolliselle. Näinhän moni meistä ajattelee, että ensin pitää olla rahaa ja sitten jotain voidaan ostaa.

Mutta mitä henkilön piti myös tehdä oli kävellä siitä ovesta minkä universumi avasi, eli piti mennä siihen työhön mitä hänelle nyt tarjottiin. Jos hän ei olisi suostunut menemään töihin ajatellen että ”en minä töitä tarvitse kun minähän manifestoin” ei hän todennäköisesti olisi saanut ferraria, tai hänelle olisi myöhemmin avattu jokin toinen mahdollisuus.

Eli se mitä tästä on hyvä muistaa on se, että kun manifestointia tekee on erityisen tärkeää alkaa seurata ympäristöä ja katsella ”merkkejä” mitkä alkavat ohjata kohti päämäärää. Ja kun sitten niitä mahdollisuuksia ja outoja yhteensattumia alkaa tulla eteen, niihin pitää tarttua!

Loppusanat

Toivottavasti nämä artikkelit ovat antaneet ajattelemisen aihetta ja vielä hienompaa on jos joku innostuu kokeilemaan manifestointia.

Ja toivomme että et usko sokeasti sitä mitä kerroimme vaan pistät manifestoinnin testiin. Sillä ainoa tapa oppia jotain ja oikeasti TIETÄÄ on testata asioita käytännössä.

Kun sitten alat testailla, niin älä anna vielä periksi ensimmäisen viikon aikana jos tuntuu että mitään ei tapahdu. Asioita todennäköisesti alkaa tapahtua jo ensimmäisenä päivänä kun teet manifestointia, mutta nykytilanteen ja manifestoinnin päämäärän välissä voi olla useita sinulle näkymättömiä, mutta tarvittavia välivaiheita. Joten tee tästä pidempi projekti, ja katso esim. 3kk päästä mitä on tapahtunut. Manifestointi voi tuoda tuloksia hyvinkin nopeasti,  mutta se voi myös viedä enemmän aikaa.

Kiitos kun luit nämä artikkelit, toivomme kaikille lukijoille loistavaa loppukesän jatkoa ja entistä upeampaa elämää näiden tietojen myötä!

Suomen Energiahoitajat