Artikkelisarja manifestoinnista osa 3 – Manifestoinnin esteet

Seuraava aloituskurssi:

manifestation-Nino-1080x675.jpg

Jatkamme nyt  kolmannella artikkelilla koskien manifestointia. Käymme nyt läpi asian jota mielestämme ei osata ottaa läheskään tarpeeksi huomioon manifestoinnissa eli...

Manifestoinnin esteet

Manifestointi ei välttämättä aina toimi halutulla tavalla. Syy siihen on yleensä joko se, että manifestoinnin perusteita ei ymmärretä ja jotakin tärkeää jää tekemättä, tai henkilössä itsessään on jotain mikä estää manifestoinnin toteutumista.

Viime artikkelissa puhuimme siitä että manifestoinnissa lähetettävä signaali koostuu taajuudesta ja voimakkuudesta jolla signaalia lähetetään. Signaalin voimakkuus on tärkeää koska se pääasiassa määrää millä nopeudella manifestointi alkaa toteutua. Mutta mikäli signaali ei ole puhdas, eli taajuus ei ole kohdallaan, niin voi olla että manifestointi ei pääse käynnistymään ollenkaan, ainakaan halutulla tavalla.

Mikä sitten voi sotkea signaalia?

Syy on aina signaalin lähettäjässä, sillä universumilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tuoda se, mitä signaalin lähettäjä tilaa. Eli jos näyttää siltä että manifestointi ei toimi, on syy lähes aina lähettäjässä olevat negatiiviset uskomukset mitkä estävät manifestoinnin toteutumisen.

Negatiiviset uskomukset

Kun joku kuulee manifestoinnista ja päättää kokeilla manifestoida itselleen lottovoiton(jostain syystä lottovoitto on lähes jokaisella aina ensimmäisenä mielessä kun puhutaan manifestoinnista), niin sitä lottovoittoa ei yleensä kyllä tule.

Miksi ei? Eikö manifestoinnilla voi saada lottovoittoa?

Kyllä voi, sillä universumille ei ole yhtään sen vaikeampaa järjestää sinulle lottovoittoa kuin vaikkapa kupillista kahvia. Mutta lähes jokaisella meistä on hyvin voimakas uskomus että lottovoiton saaminen on hyvin, hyvin vaikeaa, lähes mahdotonta. Tämä johtaa siihen, että kun henkilö alkaa manifestoida lottovoittoa, niin signaali ei ole puhdas vaan siihen tulee häiriötä epäuskon muodossa. Sisimmässään henkilö siis ajattelee että ”lottovoiton saaminen on kyllä oikeasti aika mahdoton juttu”. Tämä negatiivinen uskomus sitten häiritsee sitä signaalia jota henkilö lähettää ja universumi vastaa signaalin mukaisesti eli ”Olet oikeassa, lottovoiton saaminen on aika mahdoton juttu”. Kun sitä lottovoittoa ei sitten ala kuulua, niin henkilö jättää manifestoinnin ajatellen että eihän se toimi. Mutta itse asiassa manifestointi toi henkilölle juuri sen millaista signaalia henkilö lähetti.

On tärkeää ymmärtää että universumi vastaa aina ”kyllä” siihen signaaliin mitä lähetät. Sillä ei ole muuta vaihtoehtoa koska kyseessä on fysiikan laki, kuten painovoima, se toimii aina.

Jos siis uskot että lottovoiton saaminen on vaikeaa, niin sitä se tulee olemaan. Jos uskot että se on helppoa, niin sitten siitä tulee helppoa. On henkilöitä jotka ovat voittaneet lotossa päävoittoja useita kertoja. Noilla henkilöillä ei ole suuria vastustuksia alitajunnassaan voitoille, joten he eivät estä voittojen tulemista ja he saavat sitten voittoja ”ihmeellisen usein”. Useimmilla meistä on paljon alitajuisia negatiivisia uskomuksia erityisesti rahan suhteen ja sen myötä ongelmia rahan kanssa koska manifestointi tuo sinulle juuri sitä, millaista signaalia lähetät. Vaikka et siis manifestoisi tietoisesti yhtään mitään.

Kun siis lähdet manifestoimaan jotain niin aluksi kannattaa manifestoida jotain mikä tuntuu mahdolliselle asialle saavuttaa, jotta pystyt lähettämään mahdollisimman puhdasta signaalia joka johtaa siihen että saat tuloksia ja näet että ”tämähän toimii!”. Sitten kun itseluottamus kasvaa, voit alkaa manifestoida suurempia asioita. Kun näet konkreettisia tuloksia, niin alitajuiset esteet sen suhteen voiko manifestointi oikeasti toimia alkavat murentua.

Ja yksi erityisen tärkeä asia ymmärtää on, että nämä negatiiviset uskomukset ovat lähes aina alitajuisia, eli ne eivät muutu pelkästään sillä että päätät: ”Nyt uskon että lottovoiton saaminen on helppoa”. Valitettavasti useimpien uskomusten muuttaminen ei onnistu noin vain.

Jotta löydät manifestoinnin esteet, niin manifestoinnin aikana kannattaa kuunnella sisintä hyvin tarkkaan ja huomata mikäli sieltä nousee jonkinlaisia vastustuksia. Jos siis manifestoit parisuhdetta, niin ole tietoinen nouseeko sisimmästä jollakin tapaa negatiivia ajatuksia tai tunteita jotka voisivat estää manifestoinnin toteutumista.

Muutamia tällaisia yleisiä vastustuksia ovat seuraavan tyyliset uskomukset, jos manifestoidaan esim. parisuhdetta

  • En löydä ikinä ketään
  • Miehet ovat sikoja
  • En ansaitse onnellista parisuhdetta
  • Parisuhteissa petetään

Yleensä uskomukset tulevat vanhemmilta, yhteiskunnalta tai omista ikävistä kokemuksista. Jos löydät negatiivisia uskomuksia kannattaa ensin arvioida mistä ne ovat mahdollisesti tulleet. Jos huomaat että ne on saatu ”äidinmaidossa” ja ne itse asiassa kuulostavat aika hulluilta, niin se voi riittää siihen että uskomus romahtaa. Jos taas olet saanut uskomuksen omien kipeiden elämänkokemusten kautta, voi olla että kokemusten myötä kehoon jääneet negatiiviset tunteet täytyy ensin poistaa esim. energiahoidoilla ennen kuin uskomus voi poistua. Voimakkaat kokemukset kun jättävät suuren määrän tunne-energiaa kehoon solutasolle ja tämä energia on henkilölle ”todiste” siitä että uskomus on totta. Ellei tuota energiaa pureta kehosta pois, pitää se uskomuksen hyvin tiukasti paikallaan.  Eli voi olla että tarvitset ulkopuolista apua jos tuntuu, että sisimmässäsi on näitä tiukassa olevia uskomuksia.

Kun sitten manifestoit ilman sisäistä vastustusta(ja liität siihen voimakkaan positiivisen tunteen), on signaali puhdas ja manifestointi voi alkaa tuoda sinulle sen mitä haluat.

No niin, olemme nyt käyneet läpi erittäin tärkeän asian koskien manifestointia, eli esteet. Voi olla että ennen kuin voit saada sen mitä manifestoit, joudut itse kasvamaan henkisesti ja mahdollisesti päästämään irti vanhasta negatiivisesta painolastista. Kun sitten olet valmis vastaanottamaan haluamasi asian ilman että vastustat sitä, on universumilla kaikki ovet auki tuoda sinulle haluamasi.

Seuraavassa artikkelissa käymme läpi yhden tehokkaan manifestointitekniikan jotta pääset kokeilemaan tätä lähes maagista tekniikkaa käytännössä.

Loistavaa päivän jatkoa!

Suomen Energiahoitajat