Artikkelisarja manifestoinnista osa 2 – Manifestoinnin perusteita

Seuraava aloituskurssi:

manifestation-miia-kuva-1080x675.jpg

Jatkoa artikkelisarjan ensimmäisestä osasta.

Manifestoinnin osatekijät jatkoa

Manifestointi perustuu siis seuraaviin tekijöihin:

  1. Fyysinen universumi on energiaa
  2. Ajatukset ja tunteet ovat energiaa
  3. Me lähetämme energiaa ympäristöömme ajatusten ja tunteiden muodossa koko ajan kuin radiolähetin, teimme sitä tietoisesti tai tiedostamatta
  4. Ympäristöön lähettämämme signaali vaikuttaa fyysiseen todellisuuteen
  5. Vaikuttamalla lähettämäämme signaaliin, me vaikutamme siihen miten ympärillämme oleva todellisuus muokkautuu

Katsoimme kohtia 1 ja 2 artikkelisarjan ensimmäisessä osassa.

Jatketaan kohdasta 3 manifestoinnin osatekijöissä

Me lähetämme energiaa ympäristöömme ajatusten ja tunteiden muodossa koko ajan kuin radiolähetin, teimme sitä tietoisesti tai tiedostamatta

Tästä asiasta on varmasti monella omakohtaista kokemusta. Usemmilla on kokemus jossa hän on kävellyt huoneeseen missä on muita ihmisiä ja on välittömästi tuntenut että huoneessa on huono ilmapiiri. Sana ilmapiiri tarkoittaa itse asiassa huoneen energiaa joka on “saastunut” siellä olevien ihmisten lähettämästä negatiivisesta energiasta. Huoneessa on ehkä riidelty tai ilmapiiri on muuten hyvin kireä. Tällainen huono ilmapiiri voi olla niin käsinkosketeltava että tuntuu kuin huoneen ilmaa voisi leikata veitsellä. Tässä on siis yksi esimerkki miten ihmiset ovat lähettäneet ympärilleen voimakkaasti negatiivista energiaa ja miten jopa ”ei-herkät” henkilöt voivat sen tuntea.

Ihmisten lähettämää energiaa on myös tutkittu laboratoriossa ja esim. Heartmath-instituutti on jopa pystynyt mittaamaan energiaa jokä säteilee meistä pallomaisesti Joka suuntaan jokaisella sydämenlyönnillä.

Eli me todellakin lähetämme jonkinlaista signaalia ympärillemme koko ajan.

Seuraava kohta manifestoinnin osatekijöissä on:

Ympäristöön lähettämämme signaali vaikuttaa fyysiseen todellisuuteen

Tämän kohdan kävimme jo läpi ensimmäisessa artikkelissa kun puhuimme kvanttifysiikan kokeista sekä kokeista joissa on havaittu että kohdistettu ajatus vaikuttaa satunnaislukugeneraattoreihin.

Viimeinen kohta osatekijöissä on:

Vaikuttamalla lähettämäämme signaaliin, me vaikutamme siihen miten ympärillämme oleva todellisuus muokkautuu

Tämä on oikeastaan itsestään selvää edellisten kohtien jälkeen, sillä jos me jo vaikutamme ympäristöömme lähettämällämme signaalilla niin muuttamalla signaalia, vaikutuskin erittäin todennäköisesti muuttuu.

Tarkastellaan seuraavaksi mistä osatekijöistä tämä signaali koostuu mitä me lähetämme ympäristöömme.

Mistä lähettämämme signaali koostuu

Signaali jota lähetämme koostuu kahdesta osasta:

  1. Taajuus
  2. Voimakkuus

Tässä pätee hyvin analogia radiosignaaliin. Kun haluamme lähettää radiosignaalin niin meillä pitää olla tietty taajuus jolla lähetys lähetetään sekä tarpeeksi voimakas signaali jotta lähetys kantaa riittävän pitkälle jotta saadaan haluttu vaikutus.

Sama pätee manifestointiin. Sinulla pitää olla puhdas signaali ja riittävästi voimakkuutta jotta signaali alkaa vaikuttaa riittävässä määrin ympäristöön.

Kun siis lähdetään manifestoimaan sinun pitää päättää minkä taajuista signaalia lähetät ympäristöön. Signaalin taajuus on siis se päämäärä mitä haluat manifestoida. Tämä päämäärä mikä määrää lähetyksen taajuuden on siis yleensä jonkinlainen mielikuva mihin haluat päästä tai mitä haluat itsellesi. Jos siis haluat sen ferrarin niin sinun pitää luoda mielikuva esim. Itsestäsi ajamassa tuota ferraria ja tämä mielikuva määrää signaalin taajuuden.

Tämä ei yksin riitä, nyt tarvitaan riittävästi energiaa tuon signaalin lähetykseen jotta sillä on riittävästi voimaa vaikuttaa ympäristöön. Mitä voimakkaampi signaali, sitä nopeammin asioita alkaa tapahtua.

Miten sitten signaalin taakse saadaan voimaa? Vastaus: tunteilla.

Tunteet ovat energiaa ja tunteissa voi olla todella paljon voimaa. Kun tätä tunne-energiaa käytetään signaalin lähettämiseen, tulee tuloksia huomattavasti nopeammin.

Eli kun olet luonut mielikuvan ferrarista ja itsestäsi ajamassa siinä, sinun tulee tuntea mahdollisimman voimakkaasti jotakin positiivista tunnetta samalla kun ajattelet tuota mielikuvaa ja tämä yhdistelmä mielikuva+tunne on se mikä alkaa vaikuttaa ympäristöön ja alkaa viedä sinua kohti tuota haluttua päämäärää. Eli tunne iloa, innostusta jne positiivista tunnetta samalla kun näet mielessäsi että ajat tuota ferraria. Mitä enemmän tunnetta, sitä voimakkaampi manifestointi.

Tähän kohtaan ”The Secret” kirja ja elokuva yleensä manifestoinnin jättää ja periaatteessa tämä toimii, ellei henkilöllä ole manifestaatiota häiritsevää energiaa.  Jos henkilöllä on jotain mikä häiritsee signaalia ei manifestointi välttämättä toimi halutulla tavalla, mikä voi johtaa siihen, että ajatellaan että manifestointi ei toimi ollenkaan.

Eli jotta voit saada tuloksia sinun täytyy tietää mitkä tekijät voivat estää tai hidastaa manifestoinnin toimimista ja tästä aiheesta jatkamme seuraavassa artikkelissa.

Aurinkoista kesän jatkoa!

Suomen Energiahoitajat