Tutkimus 1: Energiahoidon vaikutus aggressiiviseen syöpään hiirissä

Linkki tutkimustuloksiin:
www.bengstonresearch.com/research/scientific-articles

Loistava video tutkimustuloksista, näissä Bill itse kertoo tutkimuksista.

Lyhyesti tutkimuksesta

Bill tutki voiko hiiriin ruiskeella istutettu agressiivinen syöpä parantua energiahoidoilla.

Bengston on itse skeptikko ja halusi löytää ”pomminvarman” testin joka näyttää aukottomasti onko energiahoidoissa todellista tehoa vai ei.

Hän valitsi tämän hiirimallin koska se on ehkä käytetyin syövän tutkimusmalli ja kokeita näillä hiirillä ja tällä syövällä on tehty vuosikymmeniä ja tuhansia kertoja.  Tämä syöpä ei parane itsestään, jolloin tutkimuksessa on helppo nähdä onko hoidolla todellista vaikutusta vai ei.

Tutkimuksen eteneminen

Vaihe 1

Hiirille annetaan 2-kertaisesti tappava annos aggressiivista syöpää ruiskeella. Kyseisellä annoksella hiiriä alkaa kuolla 14 päivää ruiskeen antamisen jälkeen ja viimeistään 27 päivää ruiskeen antamisen jälkeen kaikki hiiret ovat kuolleet.

Mikään hoito koko tämän tutkimusmallin historiassa ei ole saanut yhtään hiirtä selviytymään päivään 28. Näitä syöpätutkimuksia on tehty kymmeniä vuosia ja kymmeniä tuhansia kertoja, joten tämä hiirimalli on todennäköisesti eniten käytetty tutkimusmenetelmä syövän tutkimuksessa. Bill valitsi tämän tutkimusmallin juuri sen takia, että tämä malli on niin tunnettu, ja jos yksikin hiiri saataisiin selviämään päivään 28, olisi se jo vedenpitävä todiste energiahoidon tehosta.

Vaihe 2

Hiirille annetaan energiahoitoa tunti päivässä. Bill teki itse hoitoja mutta koulutti myös yliopistojen oppilaita tekemään hoitoja. On myös mielenkiintoista että Bill valitsi vain oppilaita, jotka olivat äärimmäisen skeptisiä koetta kohtaan. Tällä Bill halusi sulkea pois ”uskovaiset” jotta nähtäisiin vaikuttaako skeptisyys hoitotuloksiin.

Vaihe 3

Seurataan tilanetta ja katsotaan selviytyykö yksikään hiiri päivään 28, sillä se olisi maailmanennätys mihin mikään hoito ei ole kyennyt(kemoterapia, leikkaukset jne).

Tutkimustulokset

Tutkimustulos 1

100% hiiristä parani syövästä.

Tämä oli shokki Billille, koska hän on itse skeptikko ja ensimmäinen ajatus Billin mielessä oli ”tämä koe pitää toistaa mahdollisimman pian, sillä tämä ei voi olla totta!” Koe on tämän jälkeen toistettu yli 10 kertaa, 8 eri laboratoriossa.

Tutkimustulos 2

Parantuneet hiiret olivat immuunejä syövälle paranemisen jälkeen.

Hiiriin ruiskutettiin samaa syöpää uudelleen kahden vuoden ajan. Syöpä ei enää tartu hiiriin, jotka ovat parantuneet energiahoitojen vaikutuksesta. Yksikään hiiri ei ole sairastunut uudestaan syöpään paranemisen jälkeen ja hiiriä seurattiin niiden luonnolliseen kuolemaan saakka.

Tutkimustulos 3

Paranemassa olevista hiiristä otettu veri paransi sairaan hiiren.

Kun sairas hiiri alkoi parantua hoitojen vaikutuksesta, siitä otettiin verta, joka annettiin sairaalle hiirelle, jolle ei oltu annettu hoitoa. Sairas hiiri parantui tämän jälkeen syövästä.

Johtopäätöksiä

Tutkimustulokset viittavat Bengstonin mukaan siihen, että energiahoito nostaa hiiren immuniteetin niin korkealle, että hiiren oma immuunijärjestelmä voittaa syövän. Tämä selittäisi sen miksi hiiriin ei pystytä paranemisen jälkeen istuttamaan uutta syöpää ja paranemassa olevan hiiren veri parantaa seuraavan hiiren.

Nämä tutkimukset on toistettu tähän mennessä ainakin 8 eri laboratoriossa ja yli 10 kertaa. Kyse ei ole sattumasta.
Bill on esitelmöinyt näitä tutkimustuloksia mm. skeptikko yhteisöille sekä skeptisille syöpälääkäreille sairaaloissa. Kumpikaan taho ei ole pystynyt kumoamaan näitä tutkimustuloksia.

Jokainen joka katsoo tätä dataa avoimien mielin ymmärtää että näissä tuloksissa ei ole tulkinnanvaraa. Ainoa asia millä tässä mielestämme on merkitystä on se, että parantumaton syöpä paranee toistettavasti Billin hoitojen seurauksena.

Tällaista tulosta syövän hoidossa ei tietääksemme ole nähty koskaan aikaisemmin tarkkaan valvotuissa laboratiorio-olosuhteissa. Suurin osa lukijoistakaan ei todennäköisesti ole kuullut missään näistä tutkimuksista.

Mielestämme tutkimus jossa on löydetty:

  • toistettavasti toimiva (Hiiret ovat parantuneet jokaisessa toistetussa kokeessa)
  • sivuvaikutukseton (Hoidolla ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia kuten hiusten lähtöä. Hiirten turkin kunto alkoi parantua hoitojen seurauksena.)
  • lopullisesti syövän parantava (Yksikään hiiri ei ole sairastunut uudestaan kerran parannuttuaan.)
  • immuniteetin antava ”lääke” syöpään (Uusinta ruiskeet syöpää eivät tartu enää kerran parantuneisiin hiiriin.)

luulisi ylittävän uutiskynnyksen kaikkialla maailmassa.

Tulevaisuus

Billin tavoite on saada energiahoidon vaikutus ”purkitettua” jotta syöpään saataisiin sivuvaikutukseton ja syövän lopullisesti parantava lääke. Hänellä on ollut vaikeuksia löytää rahoitusta ja häneltä on keskeytetty monia tutkimuksia. Tämä kertoo yhteiskunnan tilasta, sillä näissä tutkimuksissa on jo löydetty parannuskeino syöpään, mutta koska aihe haastaa materialistisen ajattelumallin, ei validi tiede yhtäkkiä enää riitäkään, vaan eri tahot pelkäävät koskea tämäntyyppiseen tutkimuksiin eikä tutkimus etene.

Kyse on siis puhtaasti siitä mitä on yleisesti hyväksyttyä tutkia ja mikä aihe on tabu ja tämän tilan näkee myös siitä miten aihetta vähätellään mediassa, eikä positiivisista tutkimustuloksista kuule missään. Haluamme tuoda näitä tutkimustuloksia esille, jotta jokainen omilla aivoillaan ajatteleva tulee tietoiseksi, että energiahoidoista on todellakin olemassa ei vain lievää, vaan suorastaan hämmästyttävää näyttöä.