Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Marraskuun Ryhmäenergiahoito 2.11.2019 klo 11-14

marraskuu 2 @ 11.00 - 14.00

Tervetuloa kokemaan ryhmäenergiahoidon voima!

Suomen Energiahoitajien kouluttamien hoitajien osuuskunta Meridiaani järjestää energiahoitopäivän, jossa pääset kerralla usean hoitajan hoidettavaksi. Olemme kaikki yhteisessä, hoitavassa tilassa, jossa jo oleminen aloittaa hoitoprosessin. Jokainen osallistuja saa hoitopäivän aikana myös yksilöllistä hoitoa.

Inspiraationsa tapahtuma on saanut Slovenian suositulta Domancic-energiahoitoklinikalta, jossa hoitajamme ovat olleet useaan otteeseen Suomen Energiahoitajien matkassa oppimassa ja saamassa hoitoa. Nyt järjestämme myös Helsingissä hoitotapahtumia, jossa monta hoitajaa tekee hoitoa samanaikaisesti ja jossa voi rentoutua yhdessä muiden hoidettavien kanssa.

Ryhmäenergiahoidossa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää lempeää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, jolla voidaan hoitaa terveyttä kokonaisvaltaisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä on mahdollisuus kertoa, mihin fyysiseen tai tunnepuolen ongelmaan haluaisi hoidon kohdistettavan.

Usean hoitajan toteuttamana ryhmähoitona energiahoidon vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Voit tulla nauttimaan ryhmähoidon hoitavista energioista myös ilman mitään erityistä vaivaa vain saadaksesi mukaasi tasapainoisen ja seesteisen olon!

Energiahoitoa tehdään tilassa kolmen tunnin ajan. Paikalta voi kuitenkin lähteä silloin, kun tuntee saaneensa riittävästi hoitoa. 

Osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittautuminen on sitova. Vahvistamme ilmoittautumisesi ja lähetämme sinulle infokirjeen tapahtumasta.

Hinta 38 €
Alle 15-vuotiaat puoleen hintaan.
Hinta sisältää teetarjoilun.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: yhteys@meridiaani.net tai verkkosivuillamme: meridiaani.net

Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 2
Aika:
11.00 - 14.00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Energiahoitajat – Osuuskunta Meridiaani
Puhelin:
040-567 1266
Sähköposti:
yhteys@meridiaani.net

Tapahtumapaikka

Zen Center
Kalevankatu 4, 2 krs
Helsinki, 00100
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.zazen.fi