Kuka olet?
Heidi Kopeli, 33v. Kuopio

Mitä kursseja olet käynyt/miten muuten osallistunut Suomen Energiahoitajien toimintaan?
Olen käynyt Fyysisen kehon hoidon, energiakehon hoidon sekä tunnekehon hoidon. Seuraavana Jatkokurssi 1 Joensuussa elokuussa ja lokakuussa sitten Jatkokurssi 2:lle. Syksyllä olen osallistumassa myös hyvän olon messuille Suomen Energiahoitajien hoitajana.

Miten ja milloin löysit Suomen Energiahoitajat?
Olen ollut kiinnostunut alasta jo kauan, löysin Suomen Energiahoitajien esittelyvideon netistä tämän vuoden alussa. Kiinnostus leimahti heti äärimmilleen ja intuitiivisena ihmisenä huomasin heti kurssille päästyäni että palaset alkoivat loksahdella kohdilleen – tämä on juuri sitä mitä olen etsinyt vuosia.

Millainen olet hoitajana? vahvuudet/kehitystarpeet?
Olen hoitajana kannustava ja kuunteleva ja osaan suhtautua jokaiseen ihmiseen yhtä tärkeänä. Toisen kokema pieni ongelma voi olla toiselle ihmiselle maailman suurin, jokainen ihminen on oma yksilöllinen paketti. Olen helposti lähestyttävä ja avoin enkä pelkää vaikeitakaan aiheita. Kartoitan mielelläni asiakkaan tarpeiden mukaan hoitoa eteenpäin ja teen aina ehdotuksen mahdollisesta lisähoidosta/hoidoista asiakkaasta riippuen. En tuputa hoitoa ja otan mielellään vastaan myös ne jotka tulevat ”testaamaan hoitoa”. Olen hoitanut asiakkaita laidasta laitaan eikä kukaan ole jäänyt vielä hoitamatta, myös ne elämän raskaimmat puolet ovat näyttäytyneet hoidettavissa ja hoidettavien tilanteissa. Kehitystarpeikseni mainitsen eläimet, joille olen jo tehnyt hoitoja, mutta en vielä suuressa mittakaavassa.

Mitä teet työksesi/miten paljon teet energiahoitoja?
Olen tällä hetkellä päivätyössä lääketeollisuudessa mutta teen energiahoitoja yhden – kaksi päivää viikossa. Vapaa-ajallani hoidan lähes päivittäin ihmisiä, joko läheisiä tai asiakkaita 🙂 Hoitopäivät onnistuvat tarpeen tullen myös muualla Suomessa. Teen myös iltaisin paljon kaukohoitoja. Kaukohoidoissa olen hoitanut mm. palovamman jälkeistä tilaa jalassa. Jalan paraneminen ei meinannut alkaa millään, mutta kaukohoidolla saatiin ”sysättyä” kehon paranemisprosessi käyntiin kunnolla ja jalka parani erittäin huonosta lähtötilanteesta reilussa viikossa eli odotettua nopeammin! Tästä kaukohoitotapahtumasta tulee kotisivuilleni myöhemmin syksyllä Ennen/Jälkeen kuvat.

Muut harrastukset?
Rakastan lenkkeillä ja liikkua luonnossa, en kaihda kuntosaliakaan. Pyrin kiireen keskellä meditoimaan ja rauhoittumaan koska jaan arkeni erittäin energisen 4-vuotiaalle tyttäreni kanssa 🙂

Mitä energiahoidot ovat sinulle antaneet?
Energiahoidot ovat antaneet elämääni tasapainoisuutta, itsensä ymmärtämistä ja vanhoista painolasteista luopumista. Uuden oppiminen ja elämän keveys ovat tulleet siinä sivussa. Pyrin käymään itse säännöllisesti energiahoidoissa tai ”huollatan” kehoani muuten, jotta pystyn antamaan asiakkaille parhaan mahdollisen lopputuloksen ollessani itse rentoutunut ja kehoni stressi vapaa. Parasta hoitoa saa kuitenkin vain sillon kun hoitaja on itse tasapainossa itsensä kanssa 🙂

Tulevaisuuden tavoitteet/visiot hoitajana?
Osallistun ensi keväänä viimeiseen Suomen Energiahoitajien koulutukseen eli henkisen tason hoitaja-koulutukseen, jotta saan valmiuden toimia kaikki kurssit käyneenä hoitajana. Siihen asti teen enenevässä määrin hoitoja niin että pystyisin tekemään tästä ammatin muutaman vuoden sisällä. Haluan laajentaa hoitoja myös eläimiin, erityisesti koiriin. Tulen tarjoamaan hoitoja kotoa käsin mutta myös niin että minut voi tilata vaikka kotiin tai töihin porukka-kokoontumiseen kertomaan energiahoidoista ja antamaan hoitoa esim. työpaikkojen tyky-päiviin tuoden uutta virtaa 🙂 Yhdistän myös tietyissä tilanteissa (asiakkaasta riippuen)toista hoito osaamistani (enkelihoidot),jotta hoitotapahtumasta tulee mahdollisimman monipuolinen asiakkaan tarpeisiin. Aion jatkossa tulla tarjoamaan myös koiraharrastajille koirien energiahoitopaketteja mm. kisamatkojen tuomiin jälkioireisiin, stressin lievitykseen tai leikkausten ja muiden vammojen toipumisen nopeuttamiseen.

Mitä muuta haluaisit itsestäsi kertoa?
Olen tehnyt energiahoitoja hyvin erilaisille asiakkaille ja koen että se antaa vahvuutta toimia myös silloin kun vastassa on se ”ylitsepääsemätön” pattitilanne. On ongelmia, mutta on myös ratkaisuja. Teen Suomen Energiahoitajien koulutuksen lisäksi koulutettuna hoitajana Enkelienergia-hoitoja ja enkelikanavointeja/tulkintoja. Olen ollut nuoresta asti intuitiivinen näkijä, mutta vasta viime vuosina olen osannut hyväksyä asian osaksi jokapäiväistä elämää. Olen jakanut elämäni koirien kanssa ja varsinkin ongelmakoirien kanssa, joten eläinten kanssa työskentely sekä kommunikointi muutenkin kuin koulutuksen kautta tapahtuvana on minulle tuttua. Rakkaus eläimiin ja varsinkin koiriin on tuonut elämään niin paljon rikkautta ettei sitä voi koskaan rahassa mitata!

Mistä sinut löytää?
Minulle valmistuu syyskuun aikana myös omat kotisivut, joihin tulee mm. kalenteri, josta näkee koulutukset ym. Minut löytää ennen tuota myös Facebookin Angelus Lux – Enkeli Valo sivujen kautta – tervetuloa tykkäämään!

Tässä vielä Heidin yhteystietoja:
Email:heidi.kopeli@gmail.com
Puh044-3004131