Emili Osara on luontaistuoteneuvoja ja yrittäjä luontaistuotteiden verkkokaupassa Lootuskaupassa (www.lootuskauppa.fi).

Emilin kiinnostus terveydenhoitoon luonnonmukaisin keinoin sai alkunsa hänen ollessaan nuori tyttö, sillä hänellä oli paljon allergioita. Lääkäri kehotti syömään antihistamiinia joka päivä,
mutta se ei tuntunut sopivalta vaihtoehdolta, vaan hän halusi luonnonmukaisemman keinon itselleen. Näin hän alkoi perehtyä itse ravintolisiin ja ravitsemukseen ja sitä myöten parani allergioista.

Emilillä on aina ollut halu auttaa muita ihmisiä ja jo pikkulapsena hän tomerasti vanhemmilleen ilmoitti ryhtyvänsä kehitysyhteistyöhommiin aikuisena. Näin opiskelujen jälkeen kävikin ja hän on työskennellyt terveysprojektien parissa niin YK:lla, ulkoministeriössä kuin myös järjestöissä. Myöhemmin työn ohella hän opiskeli luontaistuoteneuvojaksi, koska halusi oppia lisää luonnonlääkinnästä ja ryhtyi yrittäjäksi haluten auttaa ihmisiä myös yksilöllisesti.

Nykyään Emili tekee töitä Lootuskaupassa ja toteuttaa sydämen työtään auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Hän toimii myös vertaistukena allergisten lasten vanhemmille ja auttaa lasten vanhempia tietoa jakaen.

Emilillä on aina ollut vahva intuitio ja hän on käynyt Suomen
Energiahoitajien peruskurssit. Emili on myöskin luennoinut lisäravinteista ja hoitajan hyvinvoinnista Suomen Energiahoitajien Kesäpäivillä Kolilla.