Hei, olen 32-vuotias kahden lapsen äiti Joensuusta ja työskentelen kaupallisella alalla.

Minulla on juuri takanani ensimmäinen energiahoitojen kurssini Suomen Energiahoitajien järjestämänä, ja olen tästä aivan innoissani 🙂

Osallistuin heinäkuun lopulla Helsingissä järjestettyyn Fyysisen kehon hoidon kurssille, jossa opettelimme viikonlopun aikana energeettistä jäsenkorjausta sekä kivun hoitoa energiahoidon avulla. Minulla oli ennen kurssille osallistumista jonkin verran omakohtaista kokemusta energiahoidoista, ja olin niin vakuuttunut niiden toimivuudesta, että halusin oppia tekniikat myös itse. Kurssilla opetetut tekniikat osoittautuivat yksinkertaisiksi ja helpoiksi omaksua, ja sain todeta etteivät ne millään lailla vaadi aiempaa kokemusta energiahoidoista. Kurssille on siis helppo osallistua kaikki energiahoidoista vähänkin kiinnostuneet.

Pääsimme kurssin aikana tekemään paljon harjoitushoitoja, ja mikä mahtavinta, saimme nähdä ja kokea omin silmin välittömiä hoitotuloksia! Ilmapiiri kurssilla oli välitön ja rento, ja saimme kuulla lukuisia esimerkkejä energiahoidoilla saaduista hoitotuloksista. Kurssilta saimme myös hyvät materiaalit kotiin viemisiksi, joista oppeja on hyvä kertailla kurssiviikonlopun jälkeenkin. Tuon viikonlopun jälkeen tuli tunne, että tulevaisuudessa haluan ehdottomasti oppia lisää energiahoidoista, ja tavoitteenani onkin käydä kaikki koulutusohjelmaan kuuluvat kurssit.

Toivon omalta osaltani, että voisin tulevaisuudessa myös olla jakamassa ihmisille tietoa tästä mahtavasta ja tehokkaasta vaihtoehtoisesta hoitomuodosta. Voin lämpimästi suositella kursseille osallistumista ihan jokaiselle!

Oikein hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille <3